Theoretische leerweg

Doe jij dit jaar examen vmbo/tl en kun je wel wat hulp gebruiken? Examenbundel en Samengevat gelden voor scholieren als de belangrijkste hulpmiddelen in de voorbereiding op het examen. De bronnen laten je oefenen met opgaven en echte, oude examens en zetten alle examenstof voor je op een rij. Examenbundel schenkt je complete informatie en zekerheid dat je alle stof op het juiste niveau doorloopt. De informatie is per onderwerp gesorteerd en er zijn ruim voldoende oefeningen beschikbaar.

De hulpbronnen voor het examen vmbo theoretische leerweg zijn er voor de vakken Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Maatschappijkunde, Nederlands, Engels, Duits, Frans, Biologie, NaSk1, NaSk2 en Wiskunde. Samengevat bevat naast ideale samenvattingen ook voorbeelden uit recente examens, begrippen, definities en een trefwoordenregister. Examenidioom helpt je met meer dan duizend idioomwoorden met realistische voorbeeldzinnen om je luister-, spreek-, schrijf- en leesvaardigheid te verbeteren voor de talen. Examenbundel, Samengevat en Examenidioom geven je alles om te slagen voor het examen vmbo/tl. De hulpboeken voldoen aan de laatste exameneisen en zijn naast elke lesmethode te gebruiken.

Examen oefenen vmbo

Wil je alle verplichte examenstof duidelijk en overzichtelijk op een rijtje, zodat je zeker weet dat je niets vergeet? Met Samengevat heb je geen werk meer aan samenvatten. De onderwerpen voor het examen worden kort en bondig behandeld. De samenvattingen gaan gepaard met voorbeelden uit de laatste examens, begrippenlijsten en definities. Wil je hulp bij de talen? Aan de hand van ruim duizend woorden in Examenidioom breng je je luister-, spreek-, schrijf- en leesvaardigheid op het vereiste niveau. Alle boeken sluiten naadloos aan op elke lesmethode.

Vak Producten
Aardrijkskunde Examenbundel
Samengevat
Biologie Examenbundel
Samengevat
Duits Examenbundel
Examenidioom
Economie Examenbundel
Samengevat
Engels Examenbundel
Examenidioom
Frans Examenbundel
Examenidioom
Geschiedenis Examenbundel
Samengevat
Maatschappijkunde Examenbundel
Samengevat
NaSk 1 Examenbundel
Samengevat
NaSk 2 Examenbundel
Samengevat
Nederlands Examenbundel
Samengevat
Wiskunde  Examenbundel
Samengevat