Examen vmbo-gt/mavo Duits halen met Examenbundel

Zie je een beetje op tegen het examen vmbo-gt/mavo Duits? Examenbundel vmbo-gt/mavo Duits zorgt ervoor dat je vol vertrouwen het examen ingaat. Je oefent met leesstrategieën, signaalwoorden, moeilijke Duitse woorden en je krijgt inzicht in examenvragen. Aan de hand van losse examenteksten en complete, recente examens vmbo-gt/mavo Duits oefen je je leesvaardigheid. Op je online dashboard zie je hoe je ervoor staat en kun je nog meer leren en oefenen. Met Examenbundel zet je een reuzenstap om te slagen voor het vmbo-gt/mavo-examen Duits.

 

 

Examenbundel vmbo-gt/mavo Duits voldoet aan de laatste exameneisen

Examenbundel vmbo-gt/mavo Duits inclusief gratis, digitale oefen- en leeromgeving voldoet aan de actuele exameneisen. Een handig stappenplan wijst je de weg om zo efficiënt en effectief mogelijk te leren en oefenen voor het examen vmbo-gt/mavo Duits. De Examenbundel bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Oriëntatietoets met handig studieadvies.
  • Algemene informatie over Duitsland.
  • Oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden, moeilijke woorden en inzicht in examenvragen.
  • Losse examenteksten en oude examens vmbo-gt/mavo Duits, met woordenlijsten, tips, antwoorden en uitleg.
  • Basiswoordenlijst en tabel voor cijferbepaling na het maken van de oefenexamens.
  • Stappenplan hoe Examenbundel vmbo-gt/mavo Duits te gebruiken.

Examen vmbo-gt/mavo Duits halen met Examenbundel

 

Recente examens vmbo-gt/mavo Duits maken voor meer kennis en inzicht

Het centraal examen vmbo-gt/mavo Duits bestaat alleen uit het onderdeel leesvaardigheid. Je krijgt verschillende soorten teksten om te verklaren: korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Er worden zowel open vragen als meerkeuzevragen gesteld. Het is toegestaan een woordenboek mee te nemen om moeilijke woorden op te zoeken.

De Examenbundel bevat examenteksten en oude examens vmbo-gt/mavo Duits. Je oefent met examenteksten (inclusief woordenlijst) uit de afgelopen jaren. Je kunt in de gratis, digitale oefen- en leeromgeving je antwoorden checken. Op je online dashboard zie je meteen hoe je scoort. Door het maken van oude examens vmbo-gt/mavo Duits krijg je goed inzicht in wat voor soort vragen er op het eindexamen worden gesteld en aan welk niveau jij moet voldoen. Je leert bovendien omgaan met tijdsdruk, omdat je alle vragen voor het vmbo-gt/mavo-examen Duits binnen de gestelde tijd moet beantwoorden.

Met Examenbundel slagen voor het examen vmbo-gt/mavo Duits

Om te slagen voor het examen vmbo-gt/mavo Duits wordt er van je verwacht dat je op het juiste niveau kunt lezen, kijken, luisteren, spreken en schrijven in de Duitse taal. Bovendien moet je enige kennis van Duitsland en de Duitse samenleving hebben. Examenbundel vmbo-gt/mavo Duits is je ideale hulp om een goed examencijfer te halen. Daarnaast is er het Examenidioom vmbo Duits om je woordenschat uit te breiden. Met Examenbundel, Examenidioom en Zeker Slagen! heb je alles om te slagen voor het examen vmbo-gt/mavo Duits.