Examenbundel

Geen examenstress met de Examenbundel! Ieder jaar wordt de inhoud van de Examenbundel aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Vandaar dat er jaarlijks een nieuwe Examenbundel is. Met de extra examenstof en -oefeningen op mijn.examenbundel.nl, leer en oefen je altijd met de juiste stof, zodat jij je op de beste manier op jouw examens voorbereidt. 

examenbundel-banner-eindexamen-examenbundel

  • Boek op papier en online, zodat je overal kunt leren en oefenen.
  • Oefenen met echte examens, met uitleg en toelichting van docenten en vakexperts.
  • Oefenen met voorbeeldvragen per onderwerp.
  • Voldoet aan de laatste exameneisen.
  • Nog meer oefenen én gericht studieadvies op mijn.examenbundel.nl. 

De Examenbundel is meer dan alleen een oud examen. Elk jaar maken we een nieuwe Examenbundel met recente oefenexamens die we voorzien van uitleg en uitwerkingen bij de antwoorden, zodat je leert tijdens het oefenen. De bundels bevatten ook heel veel extra's zoals woordenlijsten, overzichten van de examenstof en hints. Om inzichtelijk te maken wát je nog moet leren, kun je een oriëntatietoets maken en nakijken op mijnexamenbundel.nl. Op mijnexamenbundel.nl heb je een persoonlijk dashboard en vind je het digitale boek, video’s en extra oefeningen. Bekijk hier hoe je Mijn Examenbundel kunt inzetten! 

Gebruik de Examenbundel in combinatie met Samengevat, Zeker Slagen! en Examenidioom (voor de talen), waarin alle examentheorie kort en bondig in één boekje staat. Zo leer je zo efficiënt mogelijk! Examenbundel: al 45 jaar dé perfecte voorbereiding op het eindexamen.

Bekijk alle Examenbundels