Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn al eens aan ons gesteld, we hebben ze daarom op de volgende pagina's voor je bij elkaar gezet. 

Heb je een vraag over het retourneren van producten? Bekijk dan onze retourvoorwaarden.

Algemene vragen over onze producten vind je onderaan deze pagina. Heb je een vraag over bestellingen en verzending of over Mijn Examenbundel? Klik dan op de links hieronder.

Mocht het zo zijn dat je jouw vraag niet terug kan vinden op deze pagina dan kun je contact opnemen met onze klantenservice:

Algemene vragen

Hoe kan ik het beste leren voor mijn eindexamens? 

We gaan je een geheim vertellen... Je bent al je hele schoolcarrière bezig met leren voor je eindexamens! In je eindexamenjaar wordt vaak veel stof herhaald bijvoorbeeld bij de schoolexamens. Allemaal zodat jij het tijdens je eindexamens gaat nailen! Merk je dat je graag alle examenstof wilt doornemen, wilt oefenen of meer wilt weten over leerstrategieën dan raden we je zeker aan om één van onze producten te overwegen. Daarnaast is Mijn Examenbundel toegankelijk voor iedereen dus neem ook daar zeker een kijkje. 

O, en je kan op de volgende pagina ook heel veel algemene examentips vinden! Zeker slagen en geen examenstress met Examenbundel dus, je kan het! 

Ik zie een fout in de boeken/op deze website staan. Kan ik deze ergens melden? 

Wij werken met het beste team en de beste auteurs die er zijn. Toch kan het soms gebeuren dat er een foutje in ons materiaal zit.  

  • Voor een fout in een van onze boeken willen we je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw melding z.s.m. terechtkomt bij het team en de auteurs.  
  • Voor een fout op deze website kun je gebruik maken van de feedbackknop. Deze vind je rechts op iedere pagina van deze website. Uiteraard is het ook mogelijk om een melding te doen via de klantenservice. De feedbackknop geeft je alleen ook de mogelijkheid het gedeelte aan te klikken waar je de fout hebt gespot.  

 

Oriëntatietoets

Ik ben op zoek naar de antwoorden van de oriëntatietoets waar kan ik deze vinden? 

Je kan de antwoorden van de oriëntatietoets vinden op Mijn Examenbundel. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken en de licentiecode van jouw Examenbundel invoeren. Vervolgens kun je de antwoorden van de oriëntatietoets vinden onder het tabblad “Waar sta je?”.  

Op Mijn Examenbundel kun je geen antwoorden vinden van oriëntatietoetsen van voorgaande jaren i.v.m. het wijzigen van examenprogramma’s en het feit dat het meest recente Examenbundel materiaal de meest optimale examenvoorbereiding biedt.  

Wat is het verschil tussen een oriëntatietoets en een quickscan?

Op de volgende pagina geven we hier uitgebreid antwoord op.