Reviews

Examenbundel bestaat al meer dan 40 jaar. Verschillende generaties hebben dankzij Examenbundel, Samengevat, Examenidioom en Zeker Slagen hun eindexamens gehaald. Hieronder een selectie van ervaringen. 

Ervaringen met Examenbundel, Samengevat, Examenidioom en Zeker Slagen!

review-chanelva-eindexamen-samengevat-examenbundel-recensieIk heb voor bijna al mijn vakken een examenbundel en samengevat boek gekocht en zonder deze boeken was ik waarschijnlijk niet geslaagd! Ze zijn zo overzichtelijk en makkelijk te gebruiken!! Alles wat je moet weten staat er gewoon in, geen langdradige teksten enz. Was echt super blij met deze boeken, bedankt examenbundel!!
- Chanelva Lepelblad

 

review-maxim-eindexamen-samengevat-examenbundel-recensieAan het begin van havo 5 heb ik examenbundels besteld van Thiememeulenhoff. Ik had ze besteld met het idee dat ik ze waarschijnlijk amper zou gebruiken. Naarmate ik verder in het schooljaar kwam, ben ik ze meer gaan gebruiken. Ik begon verbanden te zien in de vragen door de grote hoeveelheden oefeningen. Ik ben, mede dankzij de examenbundels, zonder onvoldoendes geslaagd en ik raad deze bundels dan ook ten zeerste aan, zodat je hierna net als ik kan doen waar je interesses liggen.
- Maxim Blind

review-kayleigh-eindexamen-examenbundel-recensie

De examenbundels zijn ideaal om te oefenen voor je toetsen in de bovenbouw en met name de examens natuurlijk. In de bundels wordt duidelijk uitgelegd waarom iets zo is bij het antwoord. De samengevat boekjes zijn heel handig voor als je nog een keer alles wil doornemen, of als je een bepaald onderwerp niet snapt. Ze hebben mij geholpen met het halen van mijn diploma, en ik ga nu dus aan mijn studie beginnen. Veel succes met leren en oefenen!
- Kayleigh Bakker

review-yaser-eindexamen-samengevat-examenbundel-recensieDe tips en tricks in dit samengevat boekje zijn onmisbaar! Alle belangrijke begrippen die je moet weten voor je eindexamen biologie staat netjes gesorteerd en zijn makkelijk te vinden. Bovendien is er een duidelijke uitleg bij elk begrip, een aanrader dus!
- Yaser Mohammad  

 

 

Mijn ervaring met de examenbundel en de samengevat begon 3 jaar terug. Ik had moeite met biologie en mijn lerares raadde mij aan om voor extra oefenvragen een examenbundel te gaan gebruiken. Vanaf dat moment was de examenbundel voor mij een handige manier om mijn kennis te testen met vragen op toetsniveau, daarnaast geeft de examenbundel ook nog uitleg waarom een antwoord goed of fout is, super handig! Ook de samengevat heb ik toen voor biologie gekocht om alle stof die ik moest weten op een rijtje te krijgen. Net voor de toetsen las ik de samengevat altijd even door om te kijken of ik niks miste. Een jaar later heb ik voor al mijn vakken de examenbundel en samengevat aangeschaft. In de jaren naar mijn examen toe, heb ik heel fijn gebruikt gemaakt van de boeken en ik raad ze iedereen aan als aanvulling op je eigen materialen. 
-Jacoline Monhemius

 

https://images.ctfassets.net/8zmes9hn1ggh/6d0XxqjuULpVdSlDAsx8uL/bfa645fdc5f73160b1fa3821b5bfc3e3/review-jeroen-eindexamen-samengevat-examenbundel-recensie.png?h=250Ik heb in 2018 examen moeten doen. Ik had toentertijd moeite met biologie. We hebben voor het examen daarom het boek Samengevat Biologie voor 4TL aangeschaft: een beknopt, handig, informatief boek dat mij zeker heeft geholpen te slagen voor biologie. Ik raad het aan voor vrijwel alle eindexamenkandidaten, ongeacht welk niveau je doet. Naar mijn idee helpen de Examenbundels je absoluut met het examen. Mede dankzij deze bundel ben ik na 4vmbo naar de Havo gegaan en zit ik nu inmiddels in Havo 5.
- Jeroen Cals

 

review-aera-eindexamen-samengevat-examenbundel-recensie

Ik gebruikte Examenbundel in mijn examenjaar, omdat school dit zelf aanbood bij bijvoorbeeld Frans, Duits en Engels. Zelf vond ik dit echt heel fijn. Examenbundel is een overzichtelijk boek waarin teksten of opdrachten staan die je kunt maken. Zo hoef je zelf geen examens uit te printen en op te zoeken, wat veel tijd scheelt. Daarnaast staan de antwoorden (met uitwerkingen!) er ook in, zodat je ook meteen kan nakijken. Ook heb ik samengevat gebruikt. Over dit boek was ik ook tevreden, omdat er duidelijke schema’s in stonden voor bijvoorbeeld geschiedenis. De oorspronkelijke lange  teksten waren nu gewoon duidelijk geschreven en niet te lang. Ik ben erg tevreden over Examenbundel en Samengevat, en raad dit zeker aan voor leerlingen die in hun examenjaar zitten!
- Aera Nijkamp

 

In 2019 ben ik geslaagd voor mijn mavo diploma. Ik heb de Examenbundel voor al mijn mijn vakken gebruikt om mij goed voor te kunnen bereiden op het examen. Ik heb mijn examen gemakkelijk gehaald en met een mooi resultaat, hierdoor ben ik havo gaan doen. Nu twee jaar later, doe ik weer eindexamen. Ook deze keer wil ik graag gebruik maken van Examenbundel, maar ook van Samengevat om namelijk de kern van de examenstof op een rijtje te hebben, die we in de les behandeld hebben. Wat ik zo fijn vind aan Examenbundel is, dat je oefent met oude examens. Hierdoor ervaar je hoe het is om een echt examen te maken. Ook staan de antwoorden in het boek. Zo kan je makkelijk nakijken. Dit is het aller belangrijkste deel, dat je leert van je fouten. 
Sophie Mezger