Examen vmbo-gt/mavo aardrijkskunde halen met Examenbundel

Weet jij hoe het weer en klimaat in Nederland, Spanje en de Verenigde Staten in elkaar zitten? Kun je de herkomst, het voorkomen, de kwaliteit en het gebruik van water in Nederland, China en het Midden-Oosten aangeven? En hoe zit het ook al weer met de bevolkingsontwikkeling en het ruimtegebrek in Nederland, Duitsland en China? Examenbundel vmbo-gt/mavo Aardrijkskunde behandelt al deze onderwerpen van het centraal examen vmbo-gt/mavo aardrijkskunde op heldere wijze. Je oefent in je eigen tijd en tempo met oefenopgaven en oude examens vmbo-gt/mavo aardrijkskunde naar een hoog examencijfer. 

Oriëntatietoets, oefenvragen en oude examens vmbo-gt/mavo aardrijkskunde 

Examenbundel vmbo-gt/mavo Aardrijkskunde helpt je te slagen voor het examen. De bundel bevat tips, begrippenpuzzels en vaardigheden in het vak aardrijkskunde. Je oefent met opgaven en oude vmbo-gt/mavo-examens aardrijkskunde en je krijgt duidelijke uitwerkingen en antwoorden met toelichting. De Examenbundel bestaat uit de onderdelen: 

  • Tips voor het maken van examens en puzzels om je kennis van de begrippen te testen.
  • Oriëntatietoets (net zo groot als een examen) met vragen over alle examenonderwerpen.
  • Oefenvragen over alle onderwerpen die op het examen vmbo-gt/mavo aardrijkskunde langskomen.
  • Oude examens vmbo-gt/mavo aardrijkskunde met uitwerkingen en toelichting bij de antwoorden.
  • Een online leer- en oefenomgeving met persoonlijk dashboard met jouw resultaten.

 

 

Kennis en ervaring opdoen met oude vmbo-gt/mavo-examens aardrijkskunde 

Op het centraal examen vmbo-gt/mavo aardrijkskunde worden de hoofdonderwerpen weer en klimaat, water, bevolking en ruimte geëxamineerd. De landen Nederland, Spanje, Duitsland, Verenigde Staten, China en Midden-Oosten komen voorbij.  Er worden zowel open vragen als meerkeuzevragen gesteld. De Examenbundel bevat oude examens vmbo-gt/mavo aardrijkskunde (met uitwerkingen en toelichting bij de antwoorden), die je inzicht geven in de soort vragen en de manier van vragen stellen.

Met oude examens vmbo-gt/mavo aardrijkskunde oefen je de examenstof en je traint je concentratie- en uithoudingsvermogen om het examen binnen de gestelde tijd te voltooien. Je scoort jouw examens gemakkelijk op mijn.examenbundel.nl en ziet op jouw dashboard je ervoor staat. Het stelt je enerzijds in staat om te leren van je fouten en anderzijds om te weten of je al dan niet geslaagd bent voor het oude vmbo-gt/mavo-examen aardrijkskunde. 

Examenbundel vmbo-gt/mavo Aardrijkskunde helpt je om te slagen 

Kun jij wel wat hulp bij het examen vmbo-gt/mavo aardrijkskunde gebruiken? Examenbundel vmbo-gt/mavo Aardrijkskunde biedt je alles om met vlag en wimpel te slagen. Als je dit boek combineert met Samengevat vmbo-kgt Aardrijkskunde en Zeker Slagen! ben je als de beste voorbereid op het eindexamen.