Examen vmbo-gt/mavo Frans halen met Examenbundel

Ben je benieuwd welk niveau je moet hebben om te slagen voor het examen vmbo-gt/mavo Frans? En wil je weten hoe het eindexamen er qua inhoud en vraagstelling uitziet, zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan? Examenbundel vmbo-gt/mavo Frans inclusief gratis, digitale oefen- en leeromgeving bevat alle examenstof. Je oefent met losse examenteksten en oude examens vmbo-gt/mavo Frans en je krijgt voorbeeldvragen per onderwerp voorgelegd. Op je online dashboard zie je meteen hoe je ervoor staat. De Examenbundel voldoet aan de actuele exameneisen en geeft je zekerheid dat je een goed cijfer voor Frans haalt. 

Goed cijfer voor vmbo-gt/mavo-examen Frans met gebruik Examenbundel 

Examenbundel vmbo-gt/mavo Frans biedt heldere informatie en handige tips, die van pas komen bij het leren van de examenstof en het maken van de oefenopgaven en oude examens vmbo-gt/mavo Frans. Je doet kennis op van het land en de Franse samenleving. Je oefent in je eigen tijd en tempo je leesvaardigheid in de Franse taal, het onderwerp van het eindexamen. Je ontdekt in de Examenbundel: 

  • Oriëntatietoets met handig studieadvies. 
  • Algemene informatie over Frankrijk.
  • Oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden, moeilijke woorden en inzicht in examenvragen. 
  • Losse examenteksten en oude examen vmbo-gt/mavo Frans, met woordenlijsten, tips, antwoorden en uitleg.
  • Basiswoordenlijst en tabel voor cijferbepaling na het maken van de oefenexamens.
  • Stappenplan hoe met Examenbundel vmbo-gt/mavo Frans te werken.

 

Leesvaardigheid oefenen met oude examens vmbo-gt/mavo Frans

Examenbundel vmbo-gt/mavo Frans heeft speciale aandacht voor het hoofdonderwerp op het eindexamen Frans: leesvaardigheid. Je krijgt korte teksten (vaak één alinea), lange teksten (meerdere alinea’s), scanteksten (met vele details) en gatenteksten (één of meer woorden zijn in de zin weggelaten). Er worden op het examen vmbo-gt/mavo Frans zowel open vragen als meerkeuzevragen gesteld. Het is toegestaan om een woordenboek te gebruiken voor het opzoeken van moeilijke woorden. 

De Examenbundel bevat losse examenteksten en oude examens vmbo-gt/mavo Frans om te oefenen. Je krijgt uitleg en toelichting van docenten en vakexperts. Je kunt je gemaakte examens online scoren. Op je online dashboard zie je hoe je ervoor staat. De oude examens vmbo-gt/mavo Frans geven je inzicht in het niveau, het soort vragen en de tijdsduur van het examen.  

Met de Examenbundel toewerken naar het examen vmbo-gt/mavo Frans

Met de Examenbundel werk je gericht en met zelfvertrouwen toe naar het examen vmbo-gt/mavo Frans. Gebruik er Examenidioom vmbo-gt/mavo Frans bij om je woordenschat uit te breiden en daarmee je lees- en schrijfvaardigheid in de Franse taal te verbeteren. Zeker Slagen! helpt je bovendien om efficiënter te leren en plannen.