Gemengde leerweg

Wil je zeker weten dat je klaar bent voor het examen vmbo/gl? Uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft voor elk vak een Examenbundel, die het vergemakkelijkt om een goed cijfer op het eindexamen te halen. Je test je kennis met een oriëntatietoets en je oefent met oude examens, met uitleg en uitwerkingen bij de antwoorden. Er zijn hints en tips en voorbeeldvragen per examenonderwerp. De Examenbundel sluit volledig aan op de actuele exameneisen en is verkrijgbaar in de vakken voor het examen vmbo/gl Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Maatschappijkunde, Nederlands, Engels, Duits, Frans, Biologie, NaSk1, NaSk2 en Wiskunde.

Voor scholieren die examen doen op het niveau vmbo gemengde leerweg en de beste samenvattingen van alle examenstof willen, is er Samengevat. Hiermee weet je precies wat je moet kennen. Alle stof wordt kort, bondig en overzichtelijk weergegeven, per onderwerp gesorteerd. Handige overzichten met begrippen en definities helpen je vooruit. Wil je voor de talen je luister-, spreek-, schrijf- en leesvaardigheid verbeteren? Examenidioom bedient je met ruim duizend idioomwoorden met realistische voorbeeldzinnen. Alle hulpbronnen zijn naast elke lesmethode te gebruiken.

Examen oefenen vmbo

Wil je alle verplichte examenstof duidelijk en overzichtelijk op een rijtje, zodat je zeker weet dat je niets vergeet? Met Samengevat heb je geen werk meer aan samenvatten. De onderwerpen voor het examen worden kort en bondig behandeld. De samenvattingen gaan gepaard met voorbeelden uit de laatste examens, begrippenlijsten en definities. Wil je hulp bij de talen? Aan de hand van ruim duizend woorden in Examenidioom breng je je luister-, spreek-, schrijf- en leesvaardigheid op het vereiste niveau. Alle boeken sluiten naadloos aan op elke lesmethode.

Vak Producten
Aardrijkskunde Examenbundel
Samengevat
Biologie Examenbundel
Samengevat
Duits Examenbundel
Examenidioom
Economie Examenbundel
Samengevat
Engels Examenbundel
Examenidioom
Frans Examenbundel
Examenidioom
Geschiedenis Examenbundel
Samengevat
Maatschappijkunde Examenbundel
Samengevat
NaSk 1 Examenbundel
Samengevat
NaSk 2 Examenbundel
Samengevat
Nederlands Examenbundel
Samengevat
Wiskunde  Examenbundel
Samengevat