Vervolgstudie kiezen? Kom naar Onderwijsbeurs Zuid!

Doe je dit jaar eindexamen en ben je van plan om volgend jaar te gaan studeren? Maar... ben je er nog niet helemaal uit wat het gaat worden? En woon je in het zuiden van het land? Kom dan op 29 of 30 september naar de Onderwijsbeurs Zuid in Veldhoven! En scoor dan meteen je Examenbundels met een toffe winactie. 

Onderwijsbeurs Zuid Veldhoven

Expeditie Studiekeuze

Als je dit jaar eindexamen doet, komt er veel op je af. En hoewel je nog niet eens aan je examens begonnen bent, moet je ook al nadenken over het leven ná je examenjaar. Wil jij je oriënteren op de mogelijkheden? Kom dan naar Onderwijsbeurs Zuid! Of je nou op zoek bent naar de perfecte mbo, hbo of universitaire opleiding of nadenkt over een bijbaan bij een (leerwerk)bedrijf... op Onderwijsbeurs Zuid in Veldhoven vind je het allemaal! Je kunt op de beurs niet alleen kennis maken met meer dan 100 onderwijsinstellingen en bedrijven, ook zijn er leuke workshops en trainingen te volgen.

Winactie!

Als je dan toch op de beurs bent, kom dan zeker even hoi zeggen bij Examenbundel op stand #206! Je kunt hier al je vragen stellen over de ideale examenvoorbereiding en natuurlijk hebben wij een stapel boeken mee van Examenbundel, Samengevat, Examenidioom en Zeker Slagen! En wil je tijdens de beurs meteen je boeken bestellen? Dan hebben wij ook nog een hele toffe winactie! We verklappen nog niet wát, maar geven je wel een hint: het is de perfecte manier om stoom af te blazen na je examens. Zien we je op 29 of 30 september?