Vervolgstudie kiezen? Kom naar de Onderwijsbeurs!

Doe je dit jaar eindexamen en ben je van plan om volgend jaar te gaan studeren? Maar... ben je er nog niet helemaal uit wat het gaat worden? Kom dan naar de Studiekeuzebeurs op 8 en 9 december in Rotterdam!

Studiekeuzebeurs West 2023

Expeditie Studiekeuze

Als je dit jaar eindexamen doet, komt er veel op je af. En hoewel je nog niet eens aan je examens begonnen bent, moet je ook al nadenken over het leven ná je examenjaar. Wil jij je oriënteren op de mogelijkheden? Kom dan naar een van de Onderwijsbeurzen! Of je nou op zoek bent naar de perfecte mbo, hbo of universitaire opleiding of nadenkt over een bijbaan bij een (leerwerk)bedrijf... op dit toffe evenement vind je het allemaal! Je kunt op de beurs niet alleen kennis maken met meer dan 100 onderwijsinstellingen en bedrijven, ook zijn er leuke workshops en trainingen te volgen. Toegang is gratis, maar bestel wel van tevoren je ticket. Examenbundel is natuurlijk ook van de partij! Want voor je kunt doorstuderen, moet je nog wél even slagen voor je examen.

29 en 30 september: Onderwijsbeurs Zuid in Veldhoven (stand #206)
6 en 7 oktober: Onderwijsbeurs Noordoost in Zwolle (stand #19)
24 en 25 november: Studiekeuzebeurs Midden in Utrecht (stand #55)
8 en 9 december: Studiekeuzebeurs West in Rotterdam (stand #7)

Winactie!

Als je dan toch op de beurs bent, kom dan zeker even hoi zeggen bij Examenbundel. Je kunt hier al je vragen stellen over de ideale examenvoorbereiding en natuurlijk hebben wij een stapel boeken mee van Examenbundel, Samengevat, Examenidioom en Zeker Slagen! En wil je tijdens de beurs meteen je boeken bestellen? Dan hebben wij ook nog een hele toffe winactie! We verklappen nog niet wát, maar geven je wel een hint: het is de perfecte manier om stoom af te blazen na je examens. Zien we je op een van de beurzen?