Oefenen en leren voor je examens met Mijn Examenbundel

Met Examenbundel leer je niet alleen fysiek uit het boek, maar ook met de online leeromgeving Mijn Examenbundel. In dit persoonlijke dashboard kun je oefenen op onderwerp of hele examens maken. Mijn Examenbundel onthoudt de score van je laatste test, zodat je steeds ziet hoe je ervoor staat. Handig!

Maar dat is nog niet alles. Op Mijn Examenbundel vind je ook uitlegvideo’s en artikelen met studietips per vak. En je kunt er je examenrooster opslaan. Dus doe je dit jaar of volgend jaar examen? Dan is Mijn Examenbundel echt wat voor jou!

Bekijk hieronder de video of maak direct een gratis account aan op Mijn Examenbundel!
Examenbundel: de meest gebruikte en complete examenvoorbereiding met digitale leeromgeving!

Met Examenbundel en Mijn Examenbundel kun je oefenen en leren voor je examens op onderwerp in kleine behapbare stappen. Wat vind je allemaal op Mijn Examenbundel?

  • Alle examenonderwerpen overzichtelijk per vak aangeboden
  • Oefen elk onderwerp met echte examenopgaven, met stap voor stap uitleg bij de antwoorden
  • Oriëntatietoets uit je Examenbundel gemaakt? Je vindt de antwoorden op Mijn Examenbundel
  • Leer gefocust en in je eigen tempo met uitlegvideo's, podcasts en handige studietips
  • Ook fijn: je kunt je Examenbundel hier bekijken als digiboek

Geen examenstress en zeker slagen met Examenbundel dus!

Gratis account Mijn Examenbundel

Mijn Examenbundel is toegankelijk voor iedereen. Dus ook voor leerlingen en docenten die (nog) geen Examenbundel hebben aangeschaft! Neem dus zeker even een kijkje.

Wil jij gebruikmaken van alle handige features binnen Mijn Examenbundel? Koop dan een Examenbundel boek. Hierin vind je een licentiecode, waarmee je jouw volledige account kunt activeren (met nog meer handige extra's) in Mijn Examenbundel.