Nieuw: Zeker slagen!

Vind jij dat jouw schoolwerk veel te veel van jouw tijd vraagt? Wil jij graag ook andere dingen doen zoals sporten, werken en tijd doorbrengen met je vrienden? En heb je daarnaast altijd al willen weten hoe jouw hersenen informatie verwerken? Zeker Slagen helpt jou! Sneller leren = chiller leven!

Nieuw: Zeker slagen!

Tim Hofman over Zeker Slagen! Serieus, had ik dit boekje maar gehad tijdens mijn examenperiode. Gewoon om te begrijpen hoe je voor je examens moet leren. Zeker Slagen geeft je praktische tips, maar helpt je ook om te begrijpen hoe jij in elkaar zit. Ben jij bijvoorbeeld een mad mouse, digging mole of een crazy chicken? Het klinkt misschien kinderachtig, maar doe de test op zekerslagen.nu en weet hoe jij in elkaar steekt.

En dus wat voor jou de beste manier is om je voor te bereiden op je examens. Bij elk hoofdstuk hoort ook een filmpje waarin ik jou de beste leertips geef. Een aantal hoofdstukken heeft een 'Nerdroute' en een 'Quick fix'. Wil je echt weten hoe het zit? Dan neem je de Nerd-route. Heb je haast of denk je ‘ik geloof het wel!', lees dan de Quick fix. Met de uitneembare planner en onze tips maak je een planning die werkt, zodat je ook nog tijd overhoudt voor de dingen die wél leuk zijn. Succes!