Kijktips voor het eindexamen wiskunde

Ben jij volle bak aan het leren voor je eindexamens? Lekker bezig! Af en toe een beetje ontspanning tussendoor kan geen kwaad. Maar om nou gelijk een heel seizoen van Sex Education te bingen is misschien een beetje te veel van het goede. Kijk dan liever iets waar je wat van kan leren! Voor ieder examenvak zetten wij handige kijktips voor je op een rijtje. Zo heb je én ontspanning én je bent, zonder dat je het weet, aan het leren voor je eindexamens. Handig, toch?! Deze keer: kijktips voor het eindexamen wiskunde. 

Kijktips eindexamen wiskunde Examenbundel
  • Voor een écht goede uitleg van de wiskunde kijk je niet per se naar een film of een serie. Nee, dan struin je YouTube af naar goede uitlegvideo’s van docenten. Wij zetten in dit artikel een aantal fantastische docenten voor je op een rijtje gezet.
  • Heb je wat vrije uurtjes over en kijk je liever een goede film over wiskunde? Ga dan voor A beautiful mind of Moneyball. Je vindt ze allebei bij Pathé Thuis.
  • Kijk je liever naar een goede documentaire? Open dan de Netflix-app en zoek naar The Code. In deze driedelige documentaire onderzoekt Marcus du Sautoy de wiskundige code die invloed heeft op al het leven op aarde. Klinkt interessant, toch?

Zo, jij kunt weer even vooruit in je vrije uurtjes. Heb je vierkante ogen gekregen omdat je teveel naar je scherm hebt zitten kijken? Sla dan je Examenbundel en Samengevat weer open! Heel veel succes!