Nieuw: de enige echte Examenbundelbot

Met de nieuwe Examenbundelbot kun jij je nu nóg beter voorbereiden op je tentamens en eindexamens. Gebruik de betrouwbare bot om snel antwoorden te vinden op je vragen. Examenbundelbot legt examenstof uit, stelt je verdiepende vragen zodat je kan checken of je de stof beheerst en geeft daar feedback op. De bot kan je ook examenvragen geven om samen te oefenen. De bot geeft feedback op je antwoord, zowel inhoudelijk als op je formulering. Dit is het beste alternatief als je docent even niet beschikbaar is!

De bètaversie is nu tijdelijk gratis beschikbaar voor vmbo, havo en vwo voor de vakken Aardrijkskunde, Biologie en Geschiedenis.

In tegenstelling tot ChatGPT weet je zeker dat de Examenbundelbot je de juiste antwoorden geeft. De bot is namelijk gebaseerd op de examenstof en gebruikt alleen maar content van Examenbundel, Samengevat en de correctievoorschriften. Probeer jouw persoonlijke studiemaatje nu zelf! 

geenexamenstress #zekerslagen

PS Ben je docent en wil je met ons meedenken over het inzetten van de Examenbundelbot? Mail ons dan direct!

Direct aan de slag met Examenbundelbot vmbo 

Aardrijkskunde Biologie Geschiedenis

Direct aan de slag met Examenbundelbot havo

Aardrijkskunde Biologie Geschiedenis

Direct aan de slag met Examenbundelbot vwo

Aardrijkskunde Biologie Geschiedenis


Heb je de Examenbundelbot geprobeerd? Laat dan hier je feedback achter! 

Wil je eerst zien wat de Examenbundelbot kan? Bekijk dan deze voorbeeldchat van de Examenbundelbot vwo Biologie.

Disclaimer
De Examenbundelbot vervangt in geen geval je docent; die kent je het beste en kan je het beste begeleiden. De bot is een alternatief als je docent even niet in de buurt is. AI is duur en belast het milieu; houd hier in het gebruik van de Examenbundelbot rekening mee. 

De ThiemeMeulenhoff disclaimer is ook van toepassing op de Examenbundelbot.