Examen vwo wiskunde A halen met Examenbundel

Vertrouw je voldoende op je kennis van de stof voor het examen vwo wiskunde? Examenbundel vwo Wiskunde A neemt alle twijfel bij je weg. Je krijgt tips en hints bij de oefenopgaven per onderwerp en oude examens vwo wiskunde A, met uitwerkingen en deskundige toelichting bij de antwoorden. Het oefenmateriaal sluit naadloos aan op de stof voor het vwo-examen wiskunde A en omvat algebra, telproblemen, standaardfuncties, functies en grafieken, evenals vergelijkingen en ongelijkheden, rijen, helling en het bepalen van de afgeleide van functies. 

Examenbundel sluit aan bij de stof voor het vwo-examen wiskunde A 

Examenbundel vwo Wiskunde A 2021/2022 is afgestemd op de stof voor het komende examen vwo wiskunde A. Je oefent met de juiste stof, in je eigen tijd en tempo. Als het niet lukt om een oefenopgave te beantwoorden, bekijk je de hint bij de vraag. Controleer jouw antwoorden met de uitwerkingen en uitleg door docenten en vakexperts. De Examenbundel 2021/2022 bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Oriëntatietoets over onderwerpen die op het centraal examen worden geëxamineerd.
  • Aantal (bewerkte) examenopgaven per onderwerp, met uitwerkingen en antwoorden met toelichting.
  • Enkele complete, oude examens vwo wiskunde A, met hints, uitwerkingen en antwoorden. 
  • Stappenplan als hulpmiddel bij het gebruik van Examenbundel vwo Wiskunde A 2021/2022. 
  • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens.
  • Onderwerpenregister, lijst van formules, examenwerkwoorden en afrondregels.

 

Kennis en vaardigheid verrijken met oude examens vwo wiskunde A

Het centraal examen vwo wiskunde A heeft betrekking op de hoofdonderwerpen algebra en tellen, verbanden en verandering. Het eindexamen wordt afgenomen met open vragen. De Examenbundel 2021/2022 bevat oefenopgaven op onderwerp en zes oude examens vwo wiskunde A uit de jaren 2017, 2018 en 2019, compleet met hints en uitwerkingen. 

Een van de voordelen van het oefenen met oude vwo-examens wiskunde A is dat je vertrouwd raakt met het niveau van het eindexamen en de wijze van examineren, specifiek het soort vragen en de vraagstelling. Je leert bovendien een eindexamen maken binnen de gestelde tijd, iets wat van groot belang is om straks alle vragen te kunnen beantwoorden. Na het maken van de oude wiskunde A-examens vwo kun je je cijfer bepalen aan de hand van een tabel in de Examenbundel. 

Zelfstandig voorbereiden op het examen vwo wiskunde A

Met Examenbundel vwo Wiskunde A en Samengevat vwo Wiskunde A bereid je je zelfstandig voor op het vwo-examen wiskunde A. Zeker Slagen! helpt je daarnaast om effectief te leren en plannen en een goed cijfer te halen.