Examen vwo Duits halen met Examenbundel

Kun jij aangeven welke informatie relevant is in een Duitse tekst, wat de hoofdgedachte van de tekst is en de betekenis van de belangrijkste elementen in de tekst aangeven? Het zijn zaken die getoetst worden op het centraal examen vwo Duits. Examenbundel vwo Duits inclusief gratis digitale leer- en oefenomgeving laat je oefenen met losse examenteksten en oude examens vwo Duits om je leesvaardigheid en schrijfvaardigheid Duits te vergroten. Je kunt relaties tussen tekstdelen aangeven en conclusies trekken over de intenties, opvattingen en gevoelens van de auteur. Met als resultaat een hoog cijfer op het examen vwo Duits.   

 

Leesvaardigheid oefenen voor het vwo-examen Duits 

Met Examenbundel vwo Duits kies je voor de beste voorbereiding op het examen vwo Duits. Het boek bestaat uit twee delen. Deel 1 geeft informatie over wat er van je wordt verwacht op het school- en eindexamen vwo Duits, inclusief tips om je zo goed mogelijk te prepareren. Met deel 2 kun je in je eigen tijd en tempo je leesvaardigheid oefenen aan de hand van teksten in oude examens vwo Duits. In de gratis online leer- en oefenomgeving mijn.examenbundel.nl zie je op je persoonlijke dashboard welke onderdelen je al beheerst en wat je nog meer moet oefenen. De Examenbundel  omvat: 

Deel 1 Examenbundel vwo Duits

Oriëntatietoets, algemene informatie over Duitstalige landen, te toetsen vaardigheden op het schoolexamen, belangrijkste grammatica, leesvaardigheid op het eindexamen vwo Duits, oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel vwo Duits

Losse examenteksten, volledige, oude vwo-examens Duits met woordenlijstjes en uitleg van de antwoorden, bijlagen met een basiswoordenlijst examenidioom, stappenplan als hulp hoe de Examenbundel te gebruiken.

 

Oude examens vwo Duits met uitwerkingen en uitleg bij de antwoorden

Op het centraal examen vwo Duits wordt jouw leesvaardigheid geëxamineerd aan de hand van verschillende soorten teksten. Korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Je krijgt zowel open vragen als meerkeuzevragen voorgeschoteld. Het is toegestaan om een woordenboek mee te nemen naar het vwo-examen Duits, zodat je moeilijke woorden kunt opzoeken.

De Examenbundel 2 bevat losse examenteksten en oude examens vwo Duits, met uitwerkingen en toelichtingen bij de antwoorden. Met de oefenexamens test je je leesvaardigheid Duits en het tekstverklaren in de Duitse taal. De oude examens vwo Duits geven je tevens inzicht in het niveau, het soort vragen en de tijdsdruk van het examen. In de online omgeving zie je hoe jij scoort op jouw oefenexamens en kun je gericht verder leren en oefenen. Deze online omgeving is helemaal gratis bij je boek.

Optimaliseer jouw slagingskans met Examenbundel vwo Duits 

Combineer Examenbundel vwo Duits met Samengevat vwo Duits, Examenidioom en Zeker Slagen! om je slagingskansen voor het examen vwo Duits te optimaliseren!