Examen vwo Duits halen met Examenbundel

Kun jij aangeven welke informatie relevant is in een Duitse tekst, wat de hoofdgedachte van de tekst is en de betekenis van de belangrijkste elementen in de tekst aangeven? Het zijn zaken die getoetst worden op het centraal examen vwo Duits. Examenbundel vwo Duits 2021/2022 laat je oefenen met losse examenteksten en oude examens vwo Duits om je leesvaardigheid en schrijfvaardigheid Duits te vergroten. Je kunt relaties tussen tekstdelen aangeven en conclusies trekken over de intenties, opvattingen en gevoelens van de auteur. Met als resultaat een hoog cijfer op het examen vwo Duits.   

 

Leesvaardigheid oefenen voor het vwo-examen Duits 

Met Examenbundel vwo Duits 2021/2022 kies je voor de beste voorbereiding op het examen vwo Duits. Het boek bestaat uit twee delen. Deel 1 geeft informatie over wat er van je wordt verwacht op het school- en eindexamen vwo Duits, inclusief tips om je zo goed mogelijk te prepareren. Met deel 2 kun je in je eigen tijd en tempo je leesvaardigheid oefenen aan de hand van teksten in oude examens vwo Duits. De Examenbundel 2021/2022 omvat: 

Deel 1 Examenbundel vwo Duits

Oriëntatietoets, algemene informatie over Duitstalige landen, te toetsen vaardigheden op het schoolexamen, belangrijkste grammatica, leesvaardigheid op het eindexamen vwo Duits, oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel vwo Duits

Losse examenteksten, volledige, oude vwo-examens Duits met woordenlijstjes en uitleg van de antwoorden, bijlagen met een basiswoordenlijst examenidioom, stappenplan als hulp hoe de Examenbundel te gebruiken.

 

Oude examens vwo Duits met uitwerkingen en uitleg bij de antwoorden

Op het centraal examen vwo Duits wordt jouw leesvaardigheid geëxamineerd aan de hand van verschillende soorten teksten. Korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Je krijgt zowel open vragen als meerkeuzevragen voorgeschoteld. Het is toegestaan om een woordenboek mee te nemen naar het vwo-examen Duits, zodat je moeilijke woorden kunt opzoeken.

De Examenbundel 2021/2022 bevat losse examenteksten en oude examens vwo Duits uit 2016 tot en met 2019, met uitwerkingen en toelichtingen bij de antwoorden. Met de oefenexamens test je je leesvaardigheid Duits en het tekstverklaren in de Duitse taal. Je vindt in de Examenbundel een tabel om je cijfer te bepalen na het maken van de oude vwo-examens Duits. De oude examens vwo Duits geven je tevens inzicht in het niveau, het soort vragen en de tijdsdruk van het examen. 

Optimaliseer jouw slagingskans met Examenbundel vwo Duits 2021/2022

Combineer Examenbundel vwo Duits 2021/2022 met Samengevat vwo Duits, Examenidioom en Zeker Slagen! om je slagingskansen voor het examen vwo Duits te optimaliseren!