Nieuw: Examenbundelbot, jouw persoonlijke studiemaatje

Wil jij alle opties benutten om zo optimaal mogelijk te leren voor je (eind)examens? Probeer dan de enige echte Examenbundelbot! Je kunt de bètaversie van deze betrouwbare chatbot nu tijdelijk gratis gebruiken om te leren voor aardrijkskunde, biologie en geschiedenis voor vmbo-gt, havo en vwo. Stel de bot vragen, ontvang oefenopgaven en vraag feedback op de antwoorden die je geeft. Het beste alternatief als je docent even niet beschikbaar is!

Nou denk je misschien, 'Dit kan ik toch ook met ChatGPT doen?' Maar... kun je er vanuit gaan dat de informatie die je krijgt klopt? Examenbundelbot maakt alleen gebruik van echte examens, correctievoorschriften en de inhoud uit Examenbundel en Samengevat. Zo weet je zeker dat je de juiste dingen leert!

Examenbundelbot chat op telefoon

Een van de grootste voordelen van de Examenbundelbot is dat hij alleen gebruik maakt van betrouwbare content van Examenbundel en Samengevat. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige informatie en antwoorden. En de bot is daardoor ook perfect om naast Examenbundel en Samengevat te gebruiken.

Hoe kun je de Examenbundelbot precies gebruiken?

Individueel oefenen

Gebruik de Examenbundelbot voor individuele oefensessies. Maak eerst een quickscan of oriëntatietoets. De stof die je nog niet beheerst kun je gericht bevragen aan Examenbundelbot. Ook kun je de bot vragen om je hier oefenvragen over te geven. De Examenbundelbot zal jou vervolgens vragen stellen om te checken of je de stof begrijpt.

Leren op je eigen tempo

De bot is niet alleen gebaseerd op de inhoud van Examenbundel, maar ook van Samengevat. Je kunt Examenbundelbot dus ook gebruiken om stof te leren. Vraag bijvoorbeeld of de bot bepaalde onderwerpen voor je kan samenvatten, of vat zelf een onderwerp samen en vraag de bot om daar feedback op te geven. Werken jullie in de klas al met Examenbundelbot? Maak dan ook buiten de lesuren gebruik van de Examenbundelbot. Zo kun je leren en oefenen op eigen tempo.

Hey, student, schrijf je eindtoets neer, met de Examenbundelbot, studeer je meer

Hey, student, schrijf je eindtoets neer, 
met de Examenbundelbot, studeer je meer.

Zet de kennis op papier, zo vlot en snel, 
voor biologie slaag je wel.

We duiken samen in de cel, tot in het DNA, 
met de bot als je gids, geen vraag te saai, nee ja!

Fotosynthese, erfelijkheid, ecosystemen, zo complex, 
maar met de Bots verklaringen, wordt alles simpel uitgelegd.

Zo steel de show, neem het podium, pak je moment, 
en dank de Bot, want jij bent nu 100 procent, 

klaar voor 't examen, geen stress, ga ervoor, 
want met de Examenbundelbot sla jij je erdoor!

Een gedicht over fotosynthese of een rap over de Koude Oorlog? Examenbundelbot kan het allemaal. Laat je creativiteit de vrije loop en ga op een creatieve manier met examenstof aan de slag! 

Naar Examenbundelbot

PS Ben je docent en wil je met ons meedenken over het inzetten van de Examenbundelbot? Mail ons dan direct!