Examenbundel x WRTS: woordjes leren voor je eindexamens

Het lijkt nog ver weg en misschien ben je er nog totaal niet mee bezig maar voor je het weet starten de eindexamens weer. Vorig jaar schreef bijvoorbeeld Lucas een maand voor de eindexamens deze post over ‘eindexamens in zicht’. Maar het kan wel helpen om nu alvast wat voorbereidingen te treffen. Om de voorbereiding voor je eindexamen Engels, Frans en Duits dit jaar nog soepeler te laten verlopen zijn we een samenwerking aangegaan met WRTS.

Officile examen content op WRTS

Bij WRTS kun je al jarenlang makkelijk en snel woordjes oefenen voor Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans, Grieks en Latijn. WRTS is ook flink aan het doorontwikkelen (bijvoorbeeld: grammatica content op WRTS) en kwam in contact met Examenbundel. Voor de eindexamenleerlingen is er nu dus goed nieuws. Zo kan je oefenen met de officiële basiswoordenlijsten uit de examenbundels voor 2020. Deze vind je normaal gesproken achter in onze taal examenbundels. Het bevat alle veel voorkomende woorden uit examens van de afgelopen jaren. Dit scheelt je enorm veel tijd met het invoeren van woorden en je weet precies wat je moet leren voor je eindexamen.

De basiswoordenlijsten zijn beschikbaar voor Engels, Frans en Duits en voor alle leerniveaus (vmbo, havo en vwo). Al het begin is moeilijk, maar op deze manier is oefenen een stuk eenvoudiger. Geen examenstress en zeker slagen doe je met de producten van Examenvoorbereiding.

PS: De taal-examenbundels zijn veel meer dan alleen basiswoordenlijsten. Op WRTS kun je slechts de woordjes leren.

PPS: In de taal- examenbundels van 20/21 vind je achter in de examenbundels bij de basiswoordenlijsten een verwijzing (QR-code) naar de woordenlijsten op WRTS.

Heel veel succes met de voorbereidingen op je eindexamens!

Bereid je nu voor met de basiswoordenlijsten van Examenbundel in WRTS op je taalexamens…