Examenbundel X Flashcardsbestellen

Zeker slagen voor je eindexamen? Dat doe je door slim en efficiënt te leren. Slim leren doe je door niet zelf alles opnieuw uit te vinden: Examenbundel, Examenidioom en Samengevat hebben dat al voor je gedaan. Efficiënt leren doe je door te selecteren en alleen te leren wat je nog niet kent: met Flashcards dus. Combineer je dat met elkaar en de samenwerking tussen Examenbundel en Flashcardsbestellen is meer dan logisch.

Examenbundel X Flashcardsbestellen

En als we het doen, dan wel meteen goed: mooie pakketten met boeken en flashcards, samen voor een scherpe prijs. Helemaal zelf samen te stellen, dus precies wat jij nodig hebt. Kies uit pakketten met examenboeken naar keuze en verschillende aantallen flashcards naar keuze. Elke combinatie is mogelijk en hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting.

Wil je een Examenbundel Frans, een Samengevat Biologie en 250 confetti-flashcards? Geen probleem! Wil je een volledig Examenpakket met boeken, kaartjes en accessoires? Gaan we doen. Mix & Match je eigen examenpakket, daar komt het op neer.

Wat is nu de beste strategie om te leren? Hoe combineer je nu de boeken en de kaartjes met elkaar? Heel simpel. Samengevat heeft de examenstof al voor jou geselecteerd. Dat scheelt je enorm veel tijd. Haal daar de begrippen en definities uit die je moet leren en zet die op de Flashcards. Leer alleen elke dag de kaartjes die je nog niet kent. De kaartjes die je wel kent, drop je. Nog een timesaver! En als laatste: gebruik de Examenbundels om jezelf te toetsen en om examens te maken. Hier leer je heel snel van. En niet alleen de antwoorden, maar ook de bijbehorende uitleg staan erbij.

We weten ook dat het allemaal makkelijker gezegd is dan gedaan. Daarom heeft ThiemeMeulenhoff dit jaar samen met BrainBoost een uniek boek ontwikkeld: Zeker Slagen. Zeker Slagen geeft je praktische tips, maar helpt je ook om te begrijpen hoe jij in elkaar zit. Met een handige test kun je onderzoeken welk type leerling jij bent en dus wat voor jou de beste manier is om je voor te bereiden op je examens. Inclusief filmpjes met Tim Hofman die jou helpt met de beste voorbereiding. Kortom, Examenbundel X Flashcardsbestellen = een absoluut dream team als het gaat om examenvoorbereiding. Ga slim en efficiënt aan de slag voor je eindexamens met de boeken en de flashcards. Dan hou je tijd over voor leukere dingen. Zoals Tim zelf zegt: “Sneller leren = chiller leven!”

Over Examenbundel X Flashcardsbestellen

Examenbundel en Flashcardsbestellen werken al geruime tijd samen. Het begon met exclusieve custom made flashcards voor Examenbundel, gevolgd door de epische #geenexamenstress Bustour dwars door Nederland in 2019. Dit jaar wordt de samenwerking nog verder geïntensiveerd door daadwerkelijk aan eindexamenkandidaten pakketten met boeken én flashcards aan te bieden. Samen met het Zeker Slagen boek is dit hét recept voor, jawel, #zekerslagen.