Al meer dan 40 jaar de beste voorbereiding op de examens!

Al meer dan 40 jaar helpt Examenbundel examenleerlingen om te slagen voor hun eindexamen. In 1979 stelde docent Jack Wiebenga een Examenbundel samen voor zijn eigen leerlingen. Hij was de eerste die antwoorden en uitwerkingen bij de opgaven gaf. In die tijd was het behoorlijk revolutionair om zomaar de uitkomsten te verklappen. De leerlingen waren er blij mee omdat ze zich zo goed konden voorbereiden op hun eindexamens. Door collega’s te betrekken en op zoek te gaan naar andere geschikte vakdocenten, lukte het Wiebenga al snel om voor elk vak op iedere schoolniveau een examenbundel te maken.

Succes examen examenbundel samengevat

Gemaakt door examenexperts

Wat de producten van Examenbundel bijzonder maakt is dat ze altijd gemaakt worden door experts. Meestal zijn het docenten die precies weten welke vragen op het centrale examen vaak voorkomen en je stap voor stap uit kunnen leggen hoe je zo'n examenopgave te lijf gaat. Ook de samenvattingen van Samengevat worden door experts geschreven. Want wat een samenvatting echt goed maakt, is dat alle inhoud die je moet kennen er goed in staat. En onze samenvattingen zijn compleet en ze bevatten ook voorbeelden hoe de stof op het examen aan bod komt. Examenidioom wordt speciaal gemaakt voor de talen. De experts achter deze boeken weten niet alleen welke opgaven je op je centrale examen kunt verwachten, maar ook hoe je je het beste voorbereidt op je mondeling!

Online gericht leren en oefenen

Onze Examenbundels, Examenidiomen en Samengevats zijn in basis nog steeds zoals de oprichters ze hebben bedacht. Want ze doen perfect waarvoor ze ooit bedacht zijn: jou voorbereiden op jouw centrale examens! Maar we zitten natuurlijk niet stil. We hebben speciaal voor elke examenleerling de gratis online leer- en oefenomgeving mijn.examenbundel.nl. Hier kun je leren en oefenen op onderwerp. Ook kun je gemaakte examens scoren. Op je persoonlijke dashboard zie je precies hoe je er per onderwerp voorstaat. Zo weet je welke stof je al beheerst en kun je gericht leren en oefenen met stof waar je nog onvoldoende op scoort.

Uitlegvideo's en podcasts 

Jij bepaalt zelf hoe je wilt leren. Met je papieren examenbundel of je online boek. Of met de online leer- en oefenomgeving. Wij verzamelen voor jou de beste bronnen zoals YouTube-video's en podcasts, zodat jij leert op de manier die voor jou werkt!