Effectief leren en slagen voor het examen met Zeker Slagen!

Weet jij hoe je het beste kunt leren voor het eindexamen en hoe je ervoor zorgt dat je gemotiveerd raakt om goed te leren? Zeker Slagen! helpt jou aan een mooie cijferlijst voor het examen vmbo, havo of vwo. Je gaat sneller leren, beter plannen én daardoor chiller leven. Het boek is een handig hulpmiddel in jouw voorbereiding op het examen en perfect te gebruiken naast de Examenbundel, Samengevat en Examenidioom. Je krijgt handige tips over effectief leren, plannen en motivatie, je ontdekt welke leerstrategieën het beste bij jou passen én je houdt dankzij Zeker Slagen! meer tijd over voor sport, ontspanning en werken. 

Handig boek over hoe te slagen voor het examen vmbo, havo of vwo

Zeker Slagen! is een handig boek over hoe te slagen voor het examen vmbo, havo of vwo. Leren voor het schoolexamen of eindexamen is heel wat anders dan leren voor een schriftelijke overhoring of proefwerk. Maanden vooruit plannen is andere koek dan een week vooruit plannen. Zeker Slagen! helpt je doeltreffend leren en plannen voor het eindexamen. Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken:

  • Hoofdstuk 1: What is the animal in you?
  • Hoofdstuk 2: Hoe krijg jij de stof in je hoofd?
  • Hoofdstuk 3: Voor als je niet wilt leren of snel afgeleid bent
  • Hoofdstuk 4: Zo haal jij punten op je examens
  • Hoofdstuk 5: Plannen is het halve werk 

 

Zeker Slagen! met verwijzingen naar video’s met leertips van Tim Hofman

De hoofdstukken 2, 3 en 5 van Zeker Slagen! hebben een zogenaamde Nerd-route, de hoofdstukken 1 en 4 hebben ook een Quick fix-route. Wil je echt weten hoe het zit? Dan is de Nerd-route het meest geschikt. Als je haast hebt of het wel gelooft, kun je de Quick fix-route volgen. Je herkent de verschillende routes aan de tabjes.

Elk hoofdstuk heeft een verwijzing naar een video met een persoonlijke leertip van Tim Hofman, bekend als tv-presentator, dichter en eigenaar van een huiswerkinstituut. Scan de QR-code om de betreffende video te bekijken of ga naar zekerslagen.nu. Als je Zeker Slagen! uit hebt, kun je een planning maken met de grote, uitneembare planposter die in het boek is bijgesloten.

Examen op een relaxte manier doorkomen én tijd over voor leuke dingen

Zeker Slagen! helpt je om het examen op een relaxte manier door te komen én om te slagen! Je houdt door doeltreffend leren en plannen bovendien tijd over voor leuke dingen.