Examen vwo natuurkunde halen met Examenbundel

Wil jij de beste voorbereiding op het examen vwo natuurkunde?  Examenbundel vwo Natuurkunde 2021/2022 voldoet aan al je wensen en behoeften. De bron bevat alle examenstof en biedt je de mogelijkheid te oefenen met opgaven per examenonderwerp en oude examens vwo natuurkunde. Test je kennis en inzicht over informatieoverdracht, medische beeldvorming, kracht en beweging, gravitatie, energie en wisselwerking. En beantwoord vragen over quantumwereld, elektrische systemen, elektrische en magnetisch velden, elektromagnetische straling en materie.  

Oefenen voor het vwo-examen natuurkunde met de Examenbundel 

Met Examenbundel vwo Natuurkunde 2021/2022 oefen je in je eigen tijd en tempo voor het vwo-examen natuurkunde. Je maakt opgaven op onderwerp. Weet je het antwoord niet? Bekijk de hint bij de vraag en controleer jouw antwoord met de uitwerking. De Examenbundel laat je oefenen met oude examens vwo natuurkunde en bevat de volgende onderdelen: 

  • Oriëntatietoets met vragen over alle onderwerpen die op het eindexamen worden geëxamineerd.
  • Per examenonderwerp (bewerkte) opgaven met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen. 
  • Enkele complete, oude examens vwo natuurkunde, met hints en uitwerkingen.
  • Stappenplan voor optimaal gebruik van Examenbundel vwo Natuurkunde 2021/2022.
  • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens.

 

Oude examens vwo natuurkunde oefenen, met hints en uitwerkingen

Het centraal examen vwo natuurkunde heeft betrekking op zes hoofdonderwerpen: golven, beweging en wisselwerking, lading en veld, straling en materie, natuurwetten en modellen. De verschillende domeinen worden getoetst aan de hand van open vragen. Het is belangrijk dat je de natuurkundige begrippen kent en deze in een context kunt plaatsen.

De Examenbundel 2021/2022 bevat oefenopgaven op onderwerp (met hints en uitwerkingen) en oude examens vwo natuurkunde uit 2016 tot en met 2019, eveneens met hints en uitwerkingen. Door het oefenen met oude vwo-examens natuurkunde krijg je ervaring in het niveau van het echte examen, in het soort vragen dat wordt gesteld en in de tijd die beschikbaar is om alle examenvragen te beantwoorden. De oude natuurkunde-examens vwo geven je een goede indicatie of je goed kunt scoren op het komende eindexamen. Na het maken van de oefenexamens kun je je cijfer berekenen via de tabel in de Examenbundel.

Voldoende bagage om te slagen voor het vwo examen natuurkunde

Met de combinatie van Examenbundel vwo Natuurkunde 2021/2022 en Samengevat vwo Natuurkunde kun je alle stof voor het vwo-examen natuurkunde rustig doornemen en jezelf testen of je genoeg weet. Beide bronnen zorgen er samen met  Zeker Slagen! voor dat je voldoende bagage aan kennis, inzicht en vaardigheid voor het examen vwo natuurkunde hebt.