Examen vwo Frans halen met Examenbundel

Wil je precies weten wat er op het examen vwo Frans van je wordt gevraagd en hoe je je het beste kunt voorbereiden op het eindexamen? Examenbundel vwo Frans bevat alle stof en leidt je de weg naar een goed cijfer voor het vak Frans. De Examenbundel voldoet aan de laatste eisen van het vwo-examen Frans. Je oefent in je eigen tijd en tempo met grammatica, leesstrategieën, signaalwoorden, losse examenteksten en oude examens vwo Frans, om hierna helemaal klaar te zijn voor het eindexamen. Met onze gratis online leer- en oefenomgeving krijg je inzicht in wat je al beheerst en welke onderdelen je nog wat moet oefenen.

Examenbundel: gericht leren en oefenen voor je examen vwo Frans 

Examenbundel vwo Frans is méér dan alleen oefenexamens vwo Frans. Je krijgt handige tips om je optimaal op het eindexamen voor te bereiden. Je oefent en toetst je leesvaardigheid in de Franse taal met losse examenteksten en recente vwo-examens Frans. Je krijgt een stappenplan voor doelmatig en doeltreffend gebruik van de Examenbundel die uit twee delen bestaat. In de gratis online leer- en oefenomgeving krijg je inzicht in welke onderdelen je al beheerst en welke je nog wat meer moet oefenen.

Deel 1 Examenbundel vwo Frans

Oriëntatietoets, algemene informatie over Franstalige landen, benodigde vaardigheden voor het schoolexamen, belangrijkste grammatica, gevraagde leesvaardigheid op het centraal examen vwo Frans, leesstrategieën oefenen, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel vwo Frans

Losse examenteksten en complete, recente examens vwo Frans met woordenlijsten en uitleg van de antwoorden, bijlagen met onder meer een basiswoordenlijst examenidioom.

Producten vwo Frans

 

 

 

Tekstverklaren oefenen met oude examens vwo Frans 

Het centraal examen vwo Frans bestaat alleen uit het onderdeel leesvaardigheid. Het tekstverklaren wordt getoetst aan de hand van korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Je kunt laten zien welke informatie relevant is in de Franse tekst, wat de hoofdgedachte van de tekst is en wat de betekenis van de belangrijkste tekstelementen is. Daarnaast kun je de relaties tussen delen van de Franse tekst aangeven en conclusies trekken over de intenties, opvattingen en gevoelens van de auteur. Je krijgt op het vwo-examen Frans meerkeuzevragen en enkele open vragen voorgelegd.

Het tekstverklaren is goed onder de knie te krijgen met het oefenen van oude examens vwo Frans, die voorzien zijn van antwoorden, uitleg en toelichting van docenten en vakexperts. Oude vwo-examens Frans geven je inzicht in het niveau, het soort vragen en de tijdsduur van het eindexamen. De Examenbundel bevat een tabel om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vwo Frans. 

Examenbundel vwo Frans combineren met Samengevat en Examenidioom

Examenbundel vwo Frans, Samengevat en Examenidioom vwo Frans behoren tot de populairste bronnen ter voorbereiding op het examen vwo Frans. Zeker Slagen! helpt je bovendien om effectief te leren en plannen.