Examen vwo Engels halen met Examenbundel

Zoek je naar een slim hulpmiddel voor een optimale voorbereiding op het examen vwo Engels? Kies net als vele andere scholieren voor Examenbundel vwo Engels met een gratis online leer- en oefenomgeving. Krijg inzicht in welke stof je al beheerst en leer en oefen gericht de stof waar je beter op kunt scoren. Leer met onze video's en oefen je leesvaardigheid in de Engelse taal, in je eigen tijd en tempo. Slagen voor het vwo-examen Engels komt hiermee een grote stap dichterbij.

Uitstekend voorbereid op het examen vwo Engels met Examenbundel 

Wil je de beste voorbereiding op het examen vwo Engels? Examenbundel vwo Engels met gratis online leer-en oefenomgeving sluit volledig aan bij de actuele exameneisen en bevat alles wat je nodig hebt om een goed cijfer te halen. De Examenbundel bestaat uit twee delen, waarin alle examenstof is opgenomen. Door het maken van losse examenteksten en oude examens vwo Engels verbeter je je leesvaardigheid Engels, het hoofdonderwerp van het vwo-eindexamen Engels. De Examenbundel bevat: 

Deel 1 Examenbundel vwo Engels

Oriëntatietoets, algemene informatie over Engelstalige landen, te toetsen vaardigheden op het schoolexamen, voornaamste grammatica, leesvaardigheid op het eindexamen, oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel vwo Engels

Losse examenteksten, complete, oude examens vwo Engels met woordenlijsten en toelichting bij de antwoorden, basiswoordenlijst examenidioom, stappenplan voor gebruik van Examenbundel vwo Engels. 

 

Oude examens vwo Engels maken en je cijfer bepalen

Op het centraal examen vwo Engels draait het om leesvaardigheid. Dit wordt getoetst aan de hand van verschillende tekstsoorten: korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Je kunt aangeven welke informatie relevant is in de Engelse tekst, wat de hoofdgedachte van de tekst is en wat de betekenis van de belangrijkste tekstelementen is. Daarnaast kun je de relaties tussen delen van de Engelse tekst aangeven en conclusies trekken over de intenties, opvattingen en gevoelens van de auteur. Er worden op het vwo-examen Engels zowel open vragen als meerkeuzevragen gesteld. 

Oefenen met oude examens vwo Engels is het geheim om te slagen. Examenbundel  bevat losse examenteksten en recente examens vwo Engels met uitwerkingen. Door het oefenen met oude vwo-examens Engels krijg je inzicht in het niveau en het soort vragen dat op het eindexamen wordt gesteld. Je leert omgaan met tijdsdruk en je kunt je cijfer bepalen aan de hand van een tabel in de Examenbundel.  

Voorkom Examenstress en gebruik Examenbundel vwo Engels

Voorkom examenstress en gebruik Examenbundel vwo Engels in combinatie met Samengevat vwo Engels, Examenidioom en Zeker Slagen! om zelfverzekerd het eindexamen in te gaan.