Examen vwo Engels halen met Examenbundel

Zoek je naar een slim hulpmiddel voor een optimale voorbereiding op het examen vwo Engels? Kies net als vele andere scholieren voor Examenbundel vwo Engels 2021/2022, dat méér is dan alleen oude examens vwo Engels. Je krijgt allerhande tips om je zo goed mogelijk voor het eindexamen te prepareren en je oefent je leesvaardigheid in de Engelse taal, in je eigen tijd en tempo. Slagen voor het vwo-examen Engels komt hiermee een grote stap dichterbij.

Uitstekend voorbereid op het examen vwo Engels met Examenbundel 

Wil je de beste voorbereiding op het examen vwo Engels? Examenbundel vwo Engels 2021/2022 sluit volledig aan bij de actuele exameneisen en bevat alles wat je nodig hebt om een goed cijfer te halen. De Examenbundel bestaat uit twee delen, waarin alle examenstof is opgenomen. Door het maken van losse examenteksten en oude examens vwo Engels verbeter je je leesvaardigheid Engels, het hoofdonderwerp van het vwo-eindexamen Engels. De Examenbundel bevat: 

Deel 1 Examenbundel vwo Engels

Oriëntatietoets, algemene informatie over Engelstalige landen, te toetsen vaardigheden op het schoolexamen, voornaamste grammatica, leesvaardigheid op het eindexamen, oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel vwo Engels

Losse examenteksten, complete, oude examens vwo Engels met woordenlijsten en toelichting bij de antwoorden, basiswoordenlijst examenidioom, stappenplan voor gebruik van Examenbundel vwo Engels 2021/2022. 

 

Oude examens vwo Engels maken en je cijfer bepalen

Op het centraal examen vwo Engels draait het om leesvaardigheid. Dit wordt getoetst aan de hand van verschillende tekstsoorten: korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Je kunt aangeven welke informatie relevant is in de Engelse tekst, wat de hoofdgedachte van de tekst is en wat de betekenis van de belangrijkste tekstelementen is. Daarnaast kun je de relaties tussen delen van de Engelse tekst aangeven en conclusies trekken over de intenties, opvattingen en gevoelens van de auteur. Er worden op het vwo-examen Engels zowel open vragen als meerkeuzevragen gesteld. 

Oefenen met oude examens vwo Engels is het geheim om te slagen. Examenbundel 2021/2022 bevat losse examenteksten en oude examens vwo Engels uit 2017, 2018 en 2019, met uitwerkingen. Door het oefenen met oude vwo-examens Engels krijg je inzicht in het niveau en het soort vragen dat op het eindexamen wordt gesteld. Je leert omgaan met tijdsdruk en je kunt je cijfer bepalen aan de hand van een tabel in de Examenbundel.  

Voorkom Examenstress en gebruik Examenbundel vwo Engels 2021/2022

Voorkom examenstress en gebruik Examenbundel vwo Engels 2021/2022 in combinatie met Samengevat vwo Engels, Examenidioom en Zeker Slagen! om zelfverzekerd het eindexamen in te gaan.