Examen vwo economie halen met Examenbundel

Heb je voldoende kennis en inzicht in de concepten markt, ruilen over de tijd en samenwerken en onderhandelen? Wil je de concepten risico en informatie, welvaart en groei en goede tijden, slechte tijden beter onder de knie krijgen voor het examen vwo economie? Examenbundel vwo Economie bevat een oriëntatietoets om je niveau te testen, evenals oefenvragen op onderwerp en oude examens vwo economie. Aan de hand van een slim stappenplan word je naar een mooi cijfer voor het vwo-examen economie geleid.

Examenbundel hét hulpmiddel voor het vwo-examen economie 

Examenbundel vwo Economie is meer dan alleen oude examens vwo economie. Je oefent in je eigen tijd en tempo alle examenstof en deze bron helpt je om alle vaardigheden te beheersen. Voor het vwo-examen economie moet je economische concepten kunnen herkennen en toepassen in uiteenlopende contexten. Daarbij draait het om informatievaardigheden, rekenkundige en grafische vaardigheden, standpuntbepaling, strategisch inzicht en experimenten. De Examenbundel  helpt je voor het examen vwo economie met:

  • Oriëntatietoets met vragen over alle onderwerpen die centraal geëxamineerd worden. 
  • Per examenonderwerp (bewerkte) examenopgaven, met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen.
  • Vier complete, oude examens vwo economie, met uitwerkingen en uitleg bij de antwoorden. 
  • Stappenplan als hulpmiddel bij het werken met Examenbundel vwo Economie.
  • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens.

 

Oude examens vwo economie, met uitleg en toelichting van experts

Het centraal examen vwo economie bestaat uit zes hoofdonderwerpen: markt, ruilen over de tijd, samenwerken en onderhandelen, risico en informatie, welvaart en groei en goede tijden, slechte tijden. Het eindexamen wordt afgenomen met open vragen en meerkeuzevragen. 

Het is belangrijk om de begrippen goed te leren en te oefenen met oude examens vwo economie, met uitleg en toelichting van docenten en vakspecialisten. Je test of je de examenstof voldoende beheerst. Na het maken van de oefenexamens vwo economie kun je via een tabel in de Examenbundel je cijfer berekenen. De oude vwo-examens economie geven je tevens een mooi inkijkje in het niveau van het examen, het soort vragen dat wordt gesteld en de tijd die je hebt om alle examenvragen te beantwoorden. 

Examenbundel vwo Economie 2021/2022 voldoet aan de actuele exameneisen

Examenbundel vwo Economie 2021/2021 voldoet aan de actuele exameneisen en is jouw beste voorbereiding op het komende vwo-examen economie. In combinatie met Samengevat vwo Economie (met alle verplichte examenstof) en Zeker Slagen! (met tips over doelmatig leren en plannen) heb je alles in huis om te slagen voor het examen vwo economie.