Examen vwo bedrijfseconomie halen met Examenbundel

Wil je een goed cijfer halen voor het examen vwo bedrijfseconomie? Die kans is groot als je kiest voor Examenbundel vwo Bedrijfseconomie. Je leert en oefent alle onderwerpen voor het vwo-examen bedrijfseconomie, specifiek de domeinen van persoon naar rechtspersoon, interne organisatie en personeelsbeleid, investeren en financieren, marketingbeleid, financieel beleid en verslaggeving. Laat niets aan het toeval over en bereid je het allerbeste voor op het eindexamen vwo bedrijfseconomie met de Examenbundel. 

 

Oefenen in je eigen tijd en tempo voor het vwo-examen bedrijfseconomie 

Examenbundel vwo Bedrijfseconomie 2021/2022 reikt je de handvatten aan om de stof voor het examen vwo bedrijfseconomie nog eens goed door te nemen en te toetsen. Het boek voldoet aan de actuele eisen van het vwo-examen bedrijfseconomie. Je studeert en oefent in je eigen tijd en tempo, met uitleg van docenten en vakspecialisten. De Examenbundel omvat: 

  • Oriëntatietoetsen met vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd.
  • Per examenonderwerp aantal examenopgaven, met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen.
  • Vier complete, oude examens vwo bedrijfseconomie, met uitwerkingen, uitleg en antwoorden. 
  • Stappenplan om doelmatig met Examenbundel vwo Bedrijfseconomie 2021/2022 te werken.
  • Bijlagen met tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens.

 

Slim oefenen met vier oude examens vwo bedrijfseconomie

Het centraal examen vwo bedrijfseconomie wordt afgenomen in de vorm van open vragen, die onder meer betrekking hebben op verzekeren, beleggen, consumptief en hypothecair krediet, huren en kopen, familierecht en de oprichting van een eenmanszaak. Je wordt ook getoetst op zaken als personeelsbeleid, investeren en financieren, marketing, afschrijvingen, variabele kostencalculatie en interpretatie van de balans en winst- en verliesrekening. Er worden reken- en grafische vaardigheden van je gevraagd. 

Examenbundel 2021/2022 bevat onder meer vier oude examens vwo bedrijfseconomie (uit 2018 en 2019), met uitwerkingen en toelichting bij de antwoorden. De eindexamens zijn aangepast naar bedrijfseconomie. Het oefenen met oude vwo-examens bedrijfseconomie geeft je inzicht in het type vragen en het niveau van de vragen die op het eindexamen worden gesteld. Je weet hierdoor hoe je ervoor staat en kweekt zelfvertrouwen. Na het maken van de oefenexamens vwo bedrijfseconomie kun je je cijfer bepalen aan de hand van de tabellen in de Examenbundel.

Weg examenstress met Examenbundel vwo bedrijfseconomie 2021/2022 

Examenbundel 2021/2022 neemt alle examenstress bij je weg. Je kunt je vaardigheid voor het maken van de examenopgaven vergroten met Samengevat vwo Bedrijfskunde. Zeker Slagen! bevat allerlei handige tips over doelmatig leren, plannen en motivatie. Het is het ideale pad om zeker te slagen voor het examen vwo bedrijfseconomie.