Examen vwo aardrijkskunde halen met Examenbundel

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding op het centraal examen vwo aardrijkskunde? Examenbundel vwo Aardrijkskunde bedient je op maat. Je hebt alle informatie op een rijtje en je kunt naar hartenlust oefenen met opgaven over de onderwerpen die aan bod komen op het examen. Er zijn oude examens vwo aardrijskunde om te oefenen en inzicht op te doen over de wijze van examineren. Jouw slagen voor het vwo-examen aardrijkskunde komt hiermee een ferme stap dichterbij.  

Uitstekend voorbereid het vwo-examen aardrijkskunde in 

De beste voorbereiding op het examen vwo aardrijkskunde heb je met Examenbundel vwo Aardrijkskunde. Deze bron bevat méér dan oude vwo-examens aardrijkskunde om te oefenen. Je krijgt informatie over het eindexamen, het atlasgebruik en het soort geografische vragen dat je kunt verwachten. Leren en oefenen doe je in je eigen tijd en tempo. De Examenbundel voldoet aan de actuele eisen van het examen vwo aardrijkskunde en bestaat uit: 

  • Oriëntatietoetsen met vragen over alle onderwerpen van het centraal examen. 
  • Per examenonderwerp een aantal oefenvragen (inclusief extra vragen over Zuid-Amerika), met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen.
  • Drie volledige, oude examens vwo aardrijkskunde, met uitwerkingen, uitleg en antwoorden. 
  • Stappenplan hoe het beste Examenbundel vwo Aardrijkskunde te gebruiken.
  • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens.

 

 

Je kennis en inzicht verrijken met oude examens vwo aardrijkskunde 

Voor het examen vwo aardrijkskunde moet je geografische informatie kunnen selecteren, verwerken en weergeven, evenals geografische vragen kunnen herkennen en formuleren. Daarnaast moet je bij het formuleren en beantwoorden van de geografische vragen de geografische werkwijzen kunnen toepassen. De stof voor het vwo-examen aardrijkskunde gaat over de samenhang en verscheidenheid in de wereld, de aarde als natuurlijk systeem, de macroregio Zuid-Amerika en de actuele nationale en lokale vraagstukken in de leefomgeving.  

De Examenbundel 2021/2022 bevat drie oude examens vwo aardrijkskunde, met uitwerkingen en toelichting bij de antwoorden. De proefexamens zijn samengesteld uit oude examenvragen en oefenvragen. Ieder vwo-examen aardrijkskunde is qua inhoud en omvang ongeveer gelijk aan een tijdvak van het eindexamen.  De oude examens vwo aardrijkskunde geven je inzicht in het niveau, het soort vragen en de tijdsduur van het eindexamen. Aan de hand van een tabel bereken je je cijfer voor de oefenexamens.

Examenbundel vwo Aardrijkskunde 2021/2022 het ideale hulpmiddel 

Gebruik Examenbundel vwo Aardrijkskunde 2021/2022 in combinatie met Samengevat vwo Aardrijkskunde en je kunt het examen vwo aardrijkskunde vol vertrouwen tegemoet zien. Zeker Slagen! helpt je bovendien om effectief te leren en plannen voor het vwo-examen aardrijkskunde.