Examen vmbo-gt/mavo NaSk2 halen met Examenbundel

Wil je zonder examenstress en met voldoende kennis, inzicht en vaardigheid het centraal examen vmbo-gt/mavo NaSk2 ingaan? Kies voor Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk2 inclusief de gratis online leer- en oefenomgeving mijn.examenbundel.nl. De inhoud sluit volledig aan op de actuele exameneisen voor de vakken natuurkunde en scheikunde. De Examenbundel is de beste voorbereiding op het eindexamen. Alle stof wordt behandeld, uitgelegd en getoetst aan de hand van oefenopgaven per onderwerp en oude examens vmbo-gt/mavo NaSk2. Van verbranding, water, zuren, basen en basischemie tot bouw van de materie, productieprocessen en productonderzoek.

Examenbundel ideale voorbereiding op examen vmbo-gt/mavo NaSk2 

Het examen vmbo-gt/mavo NaSk2 vraagt heel wat kennis, inzicht en vaardigheid. Met de Examenbundel  voor het vmbo-examen natuurkunde en scheikunde 2 leer en oefen je in je eigen tijd en tempo. De inhoud van de Examenbundel bestaat uit:

  • Oriëntatietoets (kennistest) voor het examen vmbo-gt/mavo NaSk2. 
  • Per examenonderwerp een aantal opgaven, met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen. 
  • Enkele complete, oude vmbo-gt/mavo-examens NaSk2, met hints en uitwerkingen. 
  • Stappenplan voor optimaal werken met Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk2.
  • Gratis online leer- en oefenomgeving met eigen dashboard.

 

 

Oefenen met oude examens vmbo-gt/mavo natuurkunde en scheikunde 2 

Het examen vmbo-gt/mavo NaSk2 gaat over natuurkunde en scheikunde. Je krijgt op het centraal examen enkele open vragen en het merendeel meerkeuzevragen. Vragen over formules, stoffen, reacties, processen en begrippen. De hoofdonderwerpen voor het vmbo-gt/mavo examen NaSk2 zijn mens en omgeving (verbranding), water, zuren en basen, basischemie voor vervolgopleiding en beroep, bouw van de materie, productieprocessen en productonderzoek. Oefen de stof voor het eindexamen op onderwerp én met oude examens vmbo-gt/mavo NaSk2. De Examenbundel bevat de oude NaSk2-examens vmbo-gt/mavo, inclusief hints en uitwerkingen. 

Met oude examens vmbo-gt/mavo NaSk2 oefenen, krijg je inzicht in hoe het eindexamen in elkaar steekt. Je ziet hoe de vraagstelling is en wat voor soort vragen er op het centraal examen worden gesteld. Het niveau van de vmbo-gt/mavo-examens NaSk2 uit de afgelopen jaren is gelijk aan het niveau dat je op het komende eindexamen kunt verwachten. De oude examens vmbo-gt/mavo NaSk2 leren je ook omgaan met tijdsdruk. De Examenbundel bevat een handige tabel om na het maken van de oefenexamens je cijfer te berekenen. 

Zeker slagen met Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk2

Zeker slagen voor het examen vmbo-gt/mavo NaSk2 doe je met Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk2. Combineer deze bron met Samengevat vmbo-kgt NaSk1 en Zeker Slagen! (over effectief leren en plannen) en je bent er helemaal klaar voor.