Examen vmbo-gt/mavo NaSk1 halen met Examenbundel

Wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op het examen vmbo-gt/mavo NaSk1? Met Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2021/2022 krijg je alle examenstof onder de knie. Je leert en oefent de hoofdonderwerpen stoffen en materialen, elektrische energie, verbranden en verwarmen, geluid, evenals kracht en veiligheid, veiligheid in het verkeer en constructies. Het duidelijke studie- en oefenboek leidt je met oefenopgaven en oude examens vmbo-gt/mavo NaSk1 de weg naar slagen voor het examen vmbo-gt/mavo natuurkunde en scheikunde. 

 

Examen vmbo-gt/mavo NaSk1 zelfverzekerd tegemoet met Examenbundel 

Op het examen vmbo-gt/mavo NaSk1 worden de vakken natuurkunde en scheikunde samen getoetst.  Het eindexamen bestaat uit open vragen en (veelal) meerkeuzevragen. Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2021/2022 voldoet aan de laatste eisen van het examen vmbo-gt/mavo natuurkunde en scheikunde en bestaat uit:

  • Oriëntatietoets om te zien wat je wel en niet weet voor het examen vmbo-gt/mavo NaSk1. 
  • Per examenonderwerp een aantal opgaven, met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen. 
  • Enkele complete, oude examens vmbo-gt/mavo NaSk1, met hints en uitwerkingen. 
  • Stappenplan als hulp bij het werken met Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2021/2022.
  • Tabellen voor cijferbepaling na het maken van de oefenexamens.

 

Leren en oefenen met oude examens vmbo-gt/mavo NaSk1 

Voor het centraal examen vmbo-gt/mavo NaSk1 dien je vaardig te zijn in het hanteren van natuurkundige grootheden, rekenen met formules en opzetten van redeneringen. De stof voor het examen vmbo-gt/mavo natuurkunde en scheikunde 1 omvat de hoofdonderwerpen stoffen en materialen, elektrische energie, verbranden en verwarmen, geluid, kracht en veiligheid, veiligheid in het verkeer en constructies. Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2021/2022 bevat oefenopgaven op onderwerp en oude NaSk1-examens vmbo-gt/mavo (uit 2018 en2019) om alle examenstof te leren en te oefenen.

Een van de voordelen van het oefenen met oude examens vmbo-gt/mavo NaSk1 is dat je precies weet hoe een eindexamen wordt vormgegeven. Je komt te weten hoe de vraagstelling eruit ziet en welk niveau er van je wordt gevraagd. Het niveau van de oude vmbo-gt/mavo-examens NaSk1 stemt overeen met het komende eindexamen. De oefenexamens helpen je om te bekijken of je het examen binnen de gestelde tijd kunt maken. In de Examenbundel vind je een tabel om je cijfer vast te stellen na het maken van de oude examens vmbo-gt/mavo NaSk1. Je weet zodoende of je goed onderweg bent. 

Grootste slagingskans met Examenbundel vmbo-gt/mavo NaSk1 2021/2022 

Geef jezelf de grootste kans op slagen voor het examen vmbo-gt/mavo NaSk1. Kies voor de Examenbundel 2021/2022 die in combinatie met Samengevat vmbo-kgt NaSk1 en Zeker Slagen! je alles geeft wat je nodig hebt om een prachtig cijfer te halen.