Examen havo wiskunde A halen met Examenbundel

Kun je berekeningen met getallen uitvoeren, grafieken interpreteren en verbanden leggen op basis van een tekst, tabel, formule of andere gegevens? Heb je de statistiek al onder de knie en kun je uitspraken doen op basis van steekproefgegevens? Examenbundel havo Wiskunde A is dé hulp om een goed cijfer te halen en te slagen voor het examen havo wiskunde A. Je kunt zelf testen (met oefenopgaven en oude examens havo wiskunde A) of je er helemaal klaar voor bent. Leren en oefenen kan met je papieren boek, maar ook in de gratis online leer- en oefenomgeving.

Examenbundel brengt je op niveau voor het havo-examen wiskunde A 

Met Examenbundel havo Wiskunde A kun je in je eigen tijd en tempo je kennis, inzicht en vaardigheid op niveau brengen en oefenen voor het havo-examen wiskunde A, dat uit open vragen bestaat. De Examenbundel bevat naast zes oude examens havo Wiskunde A de volgende onderdelen: 

  • Oriëntatietoets over onderwerpen die op het centraal examen worden geëxamineerd.
  • Aantal (bewerkte) examenopgaven per examenonderwerp, met uitwerkingen en toelichtingen.
  • Enkele aan het nieuwe examenprogramma aangepaste examens, met hints en uitwerkingen. 
  • Stappenplan als hulpmiddel bij het gebruik van Examenbundel havo Wiskunde A . 
  • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens.
  • Lijst met gebruikte examenwoorden, formulekaart en onderwerpenregister.

 

Oude examens havo wiskunde A geven je zelfvertrouwen om te slagen

Wiskunde A leert je om wiskunde te koppelen aan de wereld om je heen. Het exacte vak richt zich hoofdzakelijk op statistiek en toegepaste analyse. Algebra en berekeningen met getallen en formules behoren tot de onderwerpen voor het examen havo wiskunde A, evenals grafieken tekenen en werken met haakjes. De complete examenstof havo wiskunde bestaat uit de hoofdonderwerpen algebra en tellen, verbanden en statistiek. Oude examens havo wiskunde A helpen je kennis, inzicht en vaardigheid te vergroten.

In Examenbundel havo Wiskunde A vind je onder meer oude havo-examens wiskunde A, compleet met hints en uitwerkingen. Ga aan de slag met de oefenexamens havo wiskunde A en bereid je op de beste manier voor op het eindexamen. Op je persoonlijke online dashboard zie je meteen hoe je ervoor staat en kun je gericht leren en oefenen voor je examen.

Gebruik Examenbundel havo Wiskunde A met Samengevat

Gebruik Examenbundel havo Wiskunde A samen met Samengevat havo Wiskunde A en Zeker Slagen!  om goed beslagen ten ijs te komen voor het examen. Je herhaalt en oefent de stof en krijgt inzicht in de grote lijnen en samenhang tussen de verschillende onderwerpen. Met een dikke voldoende als resultaat!