Examen havo scheikunde halen met Examenbundel

Wil je exact weten wat je allemaal voor het examen havo scheikunde moet kennen? En wat je qua inhoud en opzet van het eindexamen kunt verwachten? Examenbundel havo Scheikunde inclusief gratis online digitale leer- en oefenomgeving geeft antwoord op al je vragen. En veel meer dan dat. Een oriëntatietoets, een aantal opgaven per examenonderwerp, acht complete, oude examens havo scheikunde en een handig stappenplan. Alle stof en stofjes worden in deze examengerichte uitgave behandeld, zodat je tijdens het havo-examen scheikunde uitstekend voor de dag komt. 

Acht complete, oude havo-examens scheikunde om te oefenen 

Het havo-examen scheikunde is veelomvattend. Het centraal examen heeft betrekking op zes domeinen: kennis van stoffen en materialen, kennis van chemische processen en kringlopen, ontwerpen en experimenten in de chemie, innovatieve ontwikkelingen in de chemie, processen in de chemische industrie en maatschappij en chemische technologie. Met Examenbundel havo Scheikunde krijg je alle onderwerpen voor het examen havo scheikunde onder de knie: 

  • Oriëntatietoets met vragen over alle onderwerpen die op het eindexamen worden geëxamineerd.
  • Per examenonderwerp (bewerkte) opgaven met uitwerkingen, antwoorden en toelichtingen. 
  • Acht complete, oude examens havo scheikunde met hints en uitwerkingen.
  • Stappenplan voor het gebruik van Examenbundel havo Scheikunde.

 

Oude examens havo scheikunde, met opgaven, hints en uitwerkingen 

Examenbundel havo Scheikunde voldoet aan de laatste eisen van het examen havo scheikunde. Je dient de scheikundige begrippen te kennen en in een bepaalde context te kunnen toepassen, evenals chemische processen en reacties te herkennen, beschrijven en toepassen. De Examenbundel bevat oude examens havo scheikunde met opgaven, hints en uitwerkingen.

Met het oefenen van oude examens havo scheikunde vergroot je je slagingskans. Het biedt je vele voordelen, zoals inzicht in het niveau van de vragen op het centraal examen havo scheikunde en in het soort vragen dat wordt gesteld. In de gratis online leeromgeving zie je op je dashboard hoe je ervoor staat. En je kunt daar gericht meer leren (bijvoorbeeld met onze uitlegvideo's) en oefen. Dit geeft je het zelfvertrouwen dat je goed bent voorbereid voor het havo-examen scheikunde. Je komt op het moment van de waarheid niet meer voor verrassingen te staan als je oude havo-examens scheikunde hebt gemaakt. 

Examenbundel perfecte hulp voor hoog cijfer examen havo scheikunde 

Examenbundel havo Scheikunde is de perfecte hulp om goed voorbereid het examen havo scheikunde in te gaan. Combineer deze uitgave met Samengevat havo Scheikunde en Zeker Slagen! om een  hoog cijfer te halen en gegarandeerd te slagen.