Examen havo Frans halen met Examenbundel

Beheers je de Franse taal voldoende om te slagen voor het havo-examen Frans? Examenbundel havo Frans bevat alles voor de ideale voorbereiding op het examen. Van leerstrategieën, de belangrijkste grammatica, woordenlijsten en oefeningen in leesvaardigheid tot een oriëntatietoets, losse examenteksten en complete, oude examens havo Frans met antwoorden en uitleg. Na het gebruik van de populaire Examenbundel kun je goed tekstverklaren en ben je helemaal klaar voor het examen havo Frans. Jij bepaalt of je oefent met je papieren boek of online in de digitale oefen- en leeromgeving mijnexamenbundel.nl.

Examenbundel veel meer dan oefenen met oude examens havo Frans 

Examenbundel havo Frans is veel meer dan alleen oefenen met oude havo-examens Frans. Je weet hierdoor wat er zowel op het schoolexamen als eindexamen van je wordt gevraagd en je krijgt handige tips om je optimaal op het examen havo Frans voor te bereiden. Een handig stappenplan zet je op het juiste spoor. Op mijn.examenbundel.nl zie je op je dashboard hoe je ervoor staat. Je kunt daar ook leren met uitlegvideo's en andere bronnen en oefenen met extra opgaven.

 

Examenbundel havo Frans heeft de volgende inhoud:

Deel 1 Examenbundel havo Frans

Oriëntatietoets, algemene informatie over Franstalige landen, vaardigheden die getoetst worden op het schoolexamen, belangrijkste grammatica, gevraagde leesvaardigheid op het centraal examen, leesstrategieën oefenen, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel havo Frans

Losse examenteksten en complete, oude examens havo Frans met woordenlijsten en uitleg van de antwoorden, bijlagen met onder meer een basiswoordenlijst examenidioom.

 

 

Tekstverklaren oefenen met oude examens havo Frans

Op het centraal examen havo Frans moet je laten zien of je het tekstverklaren van de Franse taal meester bent. De teksten gaan vaak over de Franse cultuur, waarbij zowel open vragen als meerkeuzevragen worden gesteld. Je komt verschillende soorten teksten tegen op het eindexamen om je leesvaardigheid te toetsen: korte teksten, lange teksten, scanteksten en gatenteksten. 

De Examenbundel laat je oefenen met echte, oude examens havo Frans, die voorzien zijn van uitleg en toelichting van docenten en vakexperts. Je krijgt inzicht in de wijze waarop de vragen worden gesteld en welk soort vragen je kunt verwachten. Het niveau van de vragen in de oude havo-examens Frans komt overeen met het niveau vragen op het komende eindexamen. Alle reden om te oefenen met oude examens havo Frans. 

Oefen met de juiste stof en slaag met glans voor het havo-examen Frans

Houd examenstress buiten de deur en ga vol zelfvertrouwen het havo-examen Frans in, met gebruik van Examenbundel havo Frans. De inhoud sluit volledig aan bij de laatste eisen voor het examen havo Frans, zodat je altijd met de juiste stof oefent. In combinatie met Examenidioom havo Frans (om je woordenschat uit te breiden) en Zeker Slagen! heb de juiste handvatten om met glans te slagen!