Examen havo Engels halen met Examenbundel

Het examen havo Engels komt eraan. Hoe kun je je nu het beste voorbereiden, om straks met een mooi cijfer te slagen voor je examen? Met het gebruik van Examenbundel havo Engels maak je het verschil tussen teleurstelling en succes. Het havo-examen Engels omvat lees-, kijk-, luister, spreek-en schrijfvaardigheid in de Engelse taal. Je moet daarnaast enkele literaire Engelse werken hebben gelezen. Kun jij nog wel een zetje gebruiken, om straks vol trots te slagen voor het centraal examen havo Engels? Aarzel niet en kies ook voor Examenbundel havo Engels inclusief gratis digitale leer- en oefenomgeving.

De perfecte voorbereiding op het havo-examen Engels 

Met Examenbundel havo Engels ben je perfect voorbereid op het examen havo Engels. Een stappenplan maakt duidelijk hoe deze bron te gebruiken. Je krijgt heldere informatie over wat er op het schoolexamen en eindexamen van je wordt verwacht, inclusief tips om je zo goed mogelijk te prepareren. Daarnaast oefen je zelfstandig je leesvaardigheid met verschillende examenteksten en oude examens havo Engels. De Examenbundel omvat:

Deel 1 Examenbundel havo Engels

Oriëntatietoets, algemene informatie over Engelstalige landen, te toetsen vaardigheden op het schoolexamen, voornaamste grammatica, leesvaardigheid op het eindexamen, oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel havo Engels

Losse examenteksten, volledige oude examens havo Engels met woordenlijsten en uitleg van de antwoorden, bijlagen met onder meer een basiswoordenlijst examenidioom. 

 

 

Oude examens havo Engels om je leesvaardigheid te toetsen

Het centraal examen havo Engels bestaat alleen uit leesvaardigheid, waarbij je zowel open vragen als meerkeuzevragen krijgt voorgelegd. De teksten lopen uiteen van korte tot lange teksten en van scanteksten tot gatenteksten. Je oefent met examenteksten met woordenlijst en oude examens havo Engels. De vraagstelling van de examens uit de voorgaande jaren komt sterk overeen met het komende havo-examen Engels. Je oefent bovendien op hetzelfde niveau, zodat je een goede indicatie hebt hoe je ervoor staat. Op je online dashboard zie je in een oogopslag hoe je ervoor staat. Oude havo-examens Engels helpen je aan een beter cijfer. 

Examenbundel havo Engels schenkt je de grootste slagingskans 

Heb je twijfels of je de Engelse taal voldoende beheerst om het onderdeel leesvaardigheid op het centraal examen havo Engels met succes te volbrengen? Examenbundel havo Engels neemt alle onzekerheid bij je weg. De bundel zorgt er samen met Examenidioom havo Engels en Zeker Slagen! voor dat je optimaal voorbereid bent op het havo-examen Engels en je straks de vlag in top kunt hangen.