Examen havo Duits halen met Examenbundel

Om te slagen voor het examen havo Duits is het belangrijk dat je goed kunt lezen, kijken, luisteren, spreken en schrijven in de Duitse taal. Bovendien toon je aan dat je over enige kennis van de belangrijkste Duitse literatuur beschikt. Examenbundel havo Duits helpt je om een ruime voldoende te halen voor het havo-examen Duits. Je oefent met de juiste stof, test je kennis met de oriëntatietoets én je kweekt zelfvertrouwen met het maken van oude examens havo Duits. Neem afscheid van examenstress en kies net als vele anderen voor Examenbundel havo Duits. 

Leesvaardigheid oefenen voor het havo-examen Duits

Examenbundel havo Duits bestaat uit twee delen. Deel 1 bevat duidelijke informatie over wat er van je wordt verwacht tijdens het havo-examen Duits en tips voor de beste voorbereiding. Deel 2 stelt je in staat om in je eigen tijd en tempo je leesvaardigheid te oefenen aan de hand van examenteksten en oude examens havo Duits. Een stappenplan geeft je een idee hoe het beste met de Examenbundel te werken. Naast je papieren boek kun je ook leren en oefenen op mijn.examenbundel.nl

Deel 1 Examenbundel havo Duits

Oriëntatietoets, algemene informatie over Duitstalige landen, benodigde vaardigheden voor het schoolexamen, belangrijkste grammatica, leesvaardigheid op het centraal examen, oefenen met leesstrategieën, signaalwoorden. 

Deel 2 Examenbundel havo Duits

Losse examenteksten, complete oude examens havo Duits met woordenlijstjes en uitleg van de antwoorden, bijlagen met onder meer een basiswoordenlijst examenidioom.

 

 

Ervarend leren en jezelf verbeteren met oude examens havo Duits

Op het centraal examen havo Duits wordt de leesvaardigheid getoetst. Er worden verschillende soorten teksten aan je voorgelegd. Denk aan korte en lange teksten, scanteksten en gatenteksten. Het merendeel bestaat uit meerkeuzevragen. Door het maken van recente examens havo Duits krijg je inzicht in het type vragen dat je bij het komende examen kunt verwachten. Examenbundel havo Duits bedient je op maat. Je traint jezelf om binnen de gestelde tijd het havo-examen Duits te maken. Aan de hand van de antwoorden en toelichting bij de oude examens havo Duits leer je waar je jezelf nog moet verbeteren om uiteindelijk tot een mooi cijfer te komen.

Slagen voor het havo-examen Duits met Examenbundel 

Examenbundel havo Duits bevat naast algemene informatie, oriëntatietoets, grammatica en oude examens havo Duits vele extra’s, zoals woordenlijsten, overzichten van de examenstof, hints en tips. Gebruik de Examenbundel in combinatie met Examenidioom havo Duits en Zeker Slagen! voor de beste voorbereiding. Met Examenbundel havo Duits en Examenidioom havo Duits ga jij straks slagen voor het examen havo Duits!