Wat we nu weten over de eindexamens van 2021 #3: Scholen dicht maar niet voor eindexamenleerlingen!

De scholen gaan opnieuw dicht, maar niet voor eindexamenleerlingen. Dat is wat we weten na de toespraak van Minister-president Mark Rutte. Zit je in het laatste jaar van de middelbare school? Dan mag je dus gewoon nog steeds naar school om je lessen te volgen. Heb je vragen over de eindexamens of kun je wel wat extra hulp gebruiken? Lees dan verder om onze tips te lezen. 

Let op! Dit bericht is van 14 december 2020 over de eindexamens van 2021.

  • Lees hier het laatste artikel over de eindexamens van 2021.
  • Lees hier het laatste nieuws.
Wat we nu weten over de eindexamens

Vragen? Chatbot Nina helpt je! 

We begrijpen het helemaal als je vragen hebt over de eindexamens in deze gekke tijd. Daarom hebben we vanaf nu Chatbot Nina! Ze helpt en adviseert je over hoe je je ondanks de coronacrisis het beste kunt voorbereiden op de eindexamens van 2021. Hopelijk neemt ze wat zorgen van je weg! Meteen een gesprek aangaan met Nina? Ze staat stand-by! Je vindt haar linksonderin op onze website.

Een beetje extra ondersteuning nodig? 

De coronacrisis heeft tot nu toe voor veel leerachterstanden gezorgd. Dat is heel vervelend… zéker als je in je eindexamenjaar zit. Het is helemaal niet zo raar als je een beetje extra hulp nodig hebt om die achterstand weg te werken. We helpen je daar graag bij. Neem eens een kijkje op Mijn Examenbundel. In deze persoonlijke omgeving haal je alles uit jouw examenbundel-boeken. Log in en bereid je voor met oriëntatietoetsen, oefenexamens en krijg toegang tot extra tips. 

Test je kennis

Ook kun je per vak een quickscan doen. Dit is een hele basic scan die jou snel duidelijk maakt of je een bepaald vak onder de knie hebt – of dat je nog wat extra werk moet doen. Stel dat je een 100%-score haalt voor de quickscan, betekent dit helaas niet perse dat je klaar bent voor bijvoorbeeld het eindexamen. Dit komt omdat de scan heel algemeen is en maar een paar vragen heeft. Maar, het geeft je zeker wel een idee van hoe jij ervoor staat per vak. Wel zo handig! 

We houden je op de hoogte

Als we meer weten over de eindexamens van 2021 ben jij natuurlijk de eerste die het van ons hoort! Volg ons op Instagram en mis niets!